2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 31834 بازدید | 80 پست
سلام ممنون پیداکردم ازدیروزشروع گردم اصلا نون نخوردم کلاشیرینی گلوتن ترک کردم درازنشست هم میخوام انج ...

سلام. دوست عزیز شما درمان شدین با این روش؟منم دارم چند تاس پنج سانتی وسع سانتی چهار.موندم عمل کنم یا نه چون میکن ممکنه ب روده بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان کیست شکلاتی یا اندومتریوما باعث چسبندگی رحم و لگن و لوله ها میشه ذخیره تخمدان رو میاره پایین اما با اصللح سبک لایف استایل میتونید با حذف کامل مواد قندی مصنوعی و نان جو و گندم که گلوتن دارن حذف پاستاها و لبنیات و گوشت قرمز که به جاش از مرغ محلی و بلدرچین و ماهی تازه  وبجای روعن مایعو جامد از روعن کنجد و دنبه و کره گاوی محلی استفاده کنید و اینکه لگن آبزن یک روز در میان (بابونه،پونه ،پنیرک،استوخودوس،گل ختمی هرکدوم یک قاشق در ۳ لیتر آب بجوشونید یک روز در میان بعد از پریودی استفاده کنید بشینید داخلش نیم ساعت )مطمعن باشید از بین میره و اینکه کلا فست فود و مواد کارخونه ای کنسروی و نگهدارنده دار استفاده نکنید موفق باشید و اینکه ساعت ۱۱ شب حتمن بخابید و قبل از ۸ بیدار شید یوگا و مدیتیشن کار کنید روزی نیم ساعت پیاده روی کنید کوکیوتن و اوابوست بخورید تا ۳ ماه حتمن اوکی میشید و درمان میشید 

عزیزان کیست شکلاتی یا اندومتریوما باعث چسبندگی رحم و لگن و لوله ها میشه ذخیره تخمدان رو میاره پایین ...

مرسی خانومی منم با اصلاح تغذیه و ورزش مشکلم حل شد تو تاپیکای بعدیم هست . خدا رو شکر الان دو تا نی نی دارم و دوباره رژیم رو شروع کردم از این هفته هم ورزش هام رو شروع نی کنم

عرقش توی عطاریا هست بوی ارامش بخشی میده اول یه اب با ابگرم بشورش بعد دم کن تا گردوخاکش از بین بره م ...

مقدار مصرفش هم میشه بگید چقدر گیاه چقدر آب و روزی چندبار؟

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔