2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 31918 بازدید | 80 پست
درمان شدی با دارو؟ چقدر بزرگ بود؟

من پارسال سه تا بودندبه ابعاد مختلف  دکا که زدم سه ماه کوچک شدند ولی از بین نرفتند رفتم بوی مادران دم کردم خوردم بعد میگن نیس الانم سونو گرفتم نبود تحت درمان نازایی هستم توی اردبیهشت حجامت کردم

من پارسال سه تا بودندبه ابعاد مختلف  دکا که زدم سه ماه کوچک شدند ولی از بین نرفتند رفتم بوی ماد ...

بوی مادران چی هست چند بار در روز خوردی؟ از کجا تهیه کنم که مطمین باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی مادران چی هست چند بار در روز خوردی؟ از کجا تهیه کنم که مطمین باشه

عرقش توی عطاریا هست بوی ارامش بخشی میده اول یه اب با ابگرم بشورش بعد دم کن تا گردوخاکش از بین بره  منظورم گلشه  زیر شکمتو ماساژ بده با روغن گرم مثل زیتون 

عرقش توی عطاریا هست بوی ارامش بخشی میده اول یه اب با ابگرم بشورش بعد دم کن تا گردوخاکش از بین بره &n ...

ممنونم عزیزم ایشالا به زودی مامان بشی و هر چی از خدا می خوای بهت بده

دردم داری ؟

درد وقت نشستن زیر شکم گاهی درد می گیره و بعضی وقتا پخش می شه تو کل شکم و حتی کمر. اولش فکر کردم کلیه ام هم درگیر شده اما سونو گفت کلیه سالمه. دکتر گفتن درد تخمدان هست که منتشر می سه به نواحی دیگه شکم. 

من فقط دچار درد پلهو میشم تخمکدون سم چپم تیر میکشه  درد ناف داشتم ودلپیچه ولی بوی مادران خوردم ...

ممنونم از راهنماییت . شما هم نوعش آندومتریال یا همون شکلاتیه؟ ببین من یکم از اندازش ترسیدم چون هفت سانته. اگه سه چهار سانت باشه مشکلی نیست اما کیست های بالای هفت سانت از این نظر که ممکنه بترکن و یا به بافت اطراف آسیب بزنند خطرناک هستند. 

چون بحث بومادران شد اینو میگم. 

منم دو هفتست دارم بومادران رو با گل ختمی و بابونه ترکیب میکنم مثل چایی دم میکنم میخورم. سونو ندادم اما دردهام کم شده و انقباضات شکمیم کم شده. ولی جایی خوندم که بعد دم کردم بومادران تا بیست دقیقه وقت داریپ بخوریدش بعدش سمی میشه

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
سلام عزیزم با همین روش درمان شد. الان ماه آخر بارداری هستم. 

سلام عزیزم خوبی امروز رفتم سونو گفت دوتا تخمدانت کیست شکلاتی داره میشه راهنمایی کنی چیکار کردی و چه مدت انجام دادی؟

زندگیتو تو تاریکی بساز... اینجوری دشمنات نمیدونن به چی حمله کنن😊 جا داره بگم مادرم=زندگیم♥️
سلام عزیزم خوبی امروز رفتم سونو گفت دوتا تخمدانت کیست شکلاتی داره میشه راهنمایی کنی چیکار کردی و چه ...

سلام عزیزم با همین روش که تو تاپیک خودم نوشتم درمان شدم. انشالا شما هم جواب می گیری 

سلام عزیزم با همین روش که تو تاپیک خودم نوشتم درمان شدم. انشالا شما هم جواب می گیری 

ممنون عزیزم🙏

زندگیتو تو تاریکی بساز... اینجوری دشمنات نمیدونن به چی حمله کنن😊 جا داره بگم مادرم=زندگیم♥️