2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم سردرگمم کرده

416 بازدید | 36 پست

سلام دوستان راهنماییم کنید چکارکنم؟فقط دوستانی که نظر میدن خواهشا بااحترام باشه بعضا تو تاپیکا میبنم به شوهر استاتر فحش میدن😃

من پنج ساله عروسی کردم شوهرم مرد خوبیه از خیلی رفتاراش راضیم ولی بعضی از رفتاراش خیلی اعصاب خورد کنه رو یه چیزایی زیادی حساسه

برای مثال من بچه اول خونوادمم یه خواهر و برادرم دارم پدر و مادرم زیادی مهربونن بچه من نوه اولشونو پدر و مادرم زیادی بهش محبت میکنن پسر یازده ماهه من هم خیلی به پدرم وابستس طوریکه اگه بغل من یا باباش یا هر کس دیگه ای باشه یهو پدرم بیاد میپره بغل پدرم حالا شوهرم با این قضیه مشکل داره یه سره رو این موضوع با من بحث میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودیش میشه بچه کسی دیکه ایی رو بیشتر از خودش دوس داره

شوهر منم همینه

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

همش میگه پدرت با محبت زیادی باعث میشه بچم از من سرد بشه اینم بگم پدرم انقد پسرمو دوس داره که هروقت بچه تو بغل هرکس هست همش درتب و تابه که بچه رو بگیره تو بغل خودش شوهرمم هروقت پدرم بچه رو از بغلش میگیره خیلی ناراحت میشه وقتی هم ک خونه پدرم میریم شوهرم دیگه به پسرم محل نمیده از لجش میگه خانوادت هستن دیگه

تا حدودی بهش حق میدم خودمم یه وقتایی ازین محبت بی حد پدرم لجم میگیره ولی خب چکار کنم نوه شه به خدا چندبارم ب مامانم گفتم ب بابام بگه هیچوقت بچرو از بغل شوهرم نگیره ولی پدرم همیشه اینکارو میکنه

تو خونه خودمون همش بغل باباشه باهاش میره پارک ولی اخر هفته ک میریم خونه پدرم یا الان ک اومدیم مسافرت نمیتونه ببینه میگه بچم ب اونا وابسته میشه از من بریده میشه

منم بهش میگم تو محبتتو ب بچت بیشتر کن که ب تو وابسته تر بشه یا میگم هروقت بابام بچرو از بغلت گرفت توهم پنج دیقه بعد برو بگیرش ولی جلوی اونا هیچی نمیگه فقط با من سنگین میشه

من پسرم 5 سالشه ولی همین مشکلو داریم خودمم نمیدونم راه چاره چیه 

پسرم بال بال میزنه که بره خونه مامانم پیش برادر و خواهرم ولی شوهرم نمیزاره میگه عادت میکنه 

یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
اگه بچه خودش میره بغل پدرت که هیچی وگرنه اینکه بیاد بچه رو از توی بغل شوهرت دربیاره ببره اشتباهه.منم ...

بچه که خودش پدرمو میبینه در حالت عادی پر پر میزنه بره بغل پدرم ولی اگرم حواسش نیست تا پدرم بهش اشاره کنه دست و پا میزنه که بره بغلش

اگه بچه خودش میره بغل پدرت که هیچی وگرنه اینکه بیاد بچه رو از توی بغل شوهرت دربیاره ببره اشتباهه.منم ...

🙂🙂🙂🙂

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بچه که خودش پدرمو میبینه در حالت عادی پر پر میزنه بره بغل پدرم ولی اگرم حواسش نیست تا پدرم بهش اشاره ...

بله عزیزم اینو گفتی‌.ولی حسادت شوهرتون هم قابل درکه.بچه هر موقع خودش رفت بره‌ ولی هیچوقت بچه رو از دست شوهرتون نگیرید تا خودش نده.نه شما نه پدرتون

کاش قلبها در چهره بود...