2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم سردرگمم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست
بله عزیزم اینو گفتی‌.ولی حسادت شوهرتون هم قابل درکه.بچه هر موقع خودش رفت بره‌ ولی هیچوقت بچه رو از د ...

تا حالا ده بار ب مامانم گفتم ب بابا بگو هروقت شوهرم  نیست هر چقدر دوست داره بچرو بغل کنه ولی از دست شوهرم نگیره باز خودمم حتی تذکر دادم  ولی بابام اصلا رعایت نمیکنه مامانمم میگه شوهرت زیادی حساسه خب ماهم نوه اولمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا ده بار ب مامانم گفتم ب بابا بگو هروقت شوهرم  نیست هر چقدر دوست داره بچرو بغل کنه ولی از ...

عزیزم بنظرم اصلا به مامان بابات تذکر نده .ناراحت میشن خب .حرف شوهرت غیر منطقیه تو خونه باهاش صحبت کن که پدرمادر بزرگ بچه رو میخان واین خوبه ازش بخواه خودشو اصلاح کنه اگه گوش نکرد  شما یه مدت بیتفاوت باش نسبت به حساسیتش حتما خوب میشه

پ.ن.:مردا وقتی خیلی بحرفشون توجه کنی بدتر میککن شوهر من که دقیقا اینه هروقت غر میزنه درمورد خانوادم اگه منم طرفش رو بگیرم بدتر میکنه

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

یا یه مشکل دیگه اینکه اوایل ازدواجمون  خانواده شوهرم یه خورده مارو اذیت کردن شوهرمم باهاشون قطع رابطه کرد بعد پدرم همش سعی میکرد به شوهرم محبت کنه که جای خالی خانوادش اذیتش نکنه هروقت میرفتیم خونشون مارو چندروز نگه میداشتن من مخالف بودم دوست داشتم یه روز ک وایسادیم بعد بیایم خونه خودمون بعد پدرم ب شوهرم میگفت وایسید شوهرم میخندید قبول میکرد منم همش ناراحت میشدم حالا بعد پنج سال حالا هروقت سر موضوع بچمون بحث میکنه میگه اره اونموقه هم مارو ب زور نگه میداشتن خونشون نفهمیدیم اول زندگیمون چجور گذشت هرچی میگم بابا خودت دوس داشتی وایسی خب نمیموندی دست و پاتو ک نبسته بودن قبول نمیکنه

عزیزم بنظرم اصلا به مامان بابات تذکر نده .ناراحت میشن خب .حرف شوهرت غیر منطقیه تو خونه باهاش صحبت کن ...

حتی یکی دو بار ب مادرشوهرم گفتم این رفتار شوهرمو اونم از دست شوهرم ناراحت شد گفت وا خب نوشونه

اوووه پسرم ک تازه یازده ماهشه ولی شوهرم میگه عمرا یه بچه دیگه

تا ۳ سالگیش تموم نشده به فکر بچه بعدی نباش‌

۳تا ۴ سالگی بیشترین سن لجبازی و حسودیه بچست.همش نق میزنه جیغ میزنه بهانه میگیره لج میکنه.اصن یه وضعی

اون دوره رو که رد کردی هر کاری میخوای بکن😁

کاش قلبها در چهره بود...
تا ۳ سالگیش تموم نشده به فکر بچه بعدی نباش‌ ۳تا ۴ سالگی بیشترین سن لجبازی و حسودیه بچست.همش نق میزن ...

اره خودمم دوس دارم فاصله سنیشون چهارسال باشه 

باباش با سی و یک سال سن هنوز از سن لجبازی در نیومده اینکه یازده ماهشه😁

خدایی چرا جدیدا مردا اینجوری شدن

بهش بگو از خدات باشه بچتو انقدر دوست دارند. خیلیا هستند بچه ی داماد رو اصلا تحویل نمیگیرند

بابا خودش همیشه میگه پدر بزرگم مارو آدم حساب نمیکرد فقط نوه پسریشو دوس داشت بهش میگم الان باید خوشحال باشی پدرم انقدر بچمونو دوست داره میگه پدرت زیاده روی میکنه

اوووف چقد حسود

بچه محبت واقعی رو درک میکنه میفهمه کی بیشتر و عمیقتر دوسش داره 

حق پدر و مادرته که بغلش کنن از رو محبتشونه حالا اگه بچتو دعوا کنن یا محلش نزارن خون بپا میکنه که به بچم محل نمیدن

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

واااا چقد فکر خودتو شوهرت بچه گونه است چه ربطی داره ک دلسرد بشه الان بچه اس جوان بیست ساله ک نیست ک شوهرت میگه ازمن دلسرد میشه میره منم دختر داداشم وقتی بچه بود خیلی ب من وابسته بود همیشه شبا پیش من میخوابید الانم ک دیگه رفته دوم دبستان بزرگتر شده اصلن منو یادش رفته عمرن بدون مامانش یه شب پیش من نمیونه