2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم سردرگمم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست

اصلا محبت به داماد نیومده هرچی داماد خانواده رو بیشتر تحویل بگیری پروتر میشه وهوا ورش میداره ...پدرومادرت ازروی محبت و علاقه بچت رو میخوان حالا اگه نوشون رو تحویل نمیگرفتن همین شوهرت میومد یه داستان دیگه درست میکرد که پدرومادرت بچه منو نمیخوان ...عزیزم دل پدرومادرت رو نشکن مادرپدرت ازروی علاقه دوسش دارن ولی شوهرت ازروی لجبازی حرف میزنه پس معلومه کی درست میگه دیگه

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...

به نظرم حرفای شوهرتون کاملا غیر منطقیه من ک اصلا بهش حق نمیدم

والا منم مثل شما بچم نوه اوله پدرو مادروم غش میرن براش...بچمم خیلی ب پدرم وابستس اصلا فقط دوس داره بغل بابام باشه ولی شوهرم اصلا هیچ چیزی نمیگه تازه هرحا میریم تعریفم میکنه و میگه رادوین با پدرخانومم خیلی خوبه پیش اونا باشه هیچکسو نمیخواد یا میگه باید از خونشون ب زور ببریمش خونه خودموم

خب نوه هستش دوسش دارن دیگه...شوهرتم سر چه چیزایی گیر میده هاا...ب نظرم اصلا بهش حق نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادر خودش نوه های دختراشونو زیاد دوس ندارن فقط پسر منو اون با بچه اون یه پسرشونو خیلی دوست دارن تازه هروقت اونجا میریم پسرم خودشو میکشه برای برادرشوهرم ولی من ناراحت نمیشم تازه خودم بچرو میدم بغلشون یا مادرشوهرم بچرو بی اجازه ما میبره بیرون با اینکه ناراحت میشم ب روم نمیارم 

از محبت زیاد نادان خیال بد کند!  خب محبت نکنه تحویل نگیره خوبه یا اینکه عاشقانه بهش محبت کنه! والا اخرش نفهمیدیم محبت خوبه یا نه.. مادر شوهره من ب جز ی نوش ب بقیه نوه هاش اهمیت نمیده

برام صلوات میفرستین