2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر رفتن خونه پدرشوهر😠😠

1290 بازدید | 69 پست

سلام دوستان من طبقه پایین خونه پدرشوهرمم تقریبا هرروز میریم ی دختر ۱۸ماهه دارم دیروز پریود بودم خیلی درد داشتم نرفتیم امروز ظهر ی سر رفتم بالا اخه پدرشوهرم گفته بود من دیروز مرسانا همون دخترم رو ندیدم چرا نیاوردین منم گفتم حتما دلش تنگ شده گناه داره رفتم یکم نشستم با دخترم باز اومدم امشب شوهرم گفت بریم بالا گفتم باشه بزا بابا بیاد اخه خونه نبود امشب یکم دیرتر اومد داشتیم فیلم میدیدیم ک زنگمونو زدن شوهرم رفت درو باز کنه فک کردم مهمونه ولی عمه شوهرم با شوهرش بود میرفتن بالا حالا کاریش ندارم ک رو پله ها بلند بلند دخترمو صدا میزنه و اینکه عادتشونه هروقت بیان زنگ مارو میزنن ولی خونمون نمیان اینم بگم ک ۶ماهه مستقل شدم یبارم خونم نیومده حتی یبار ک چند ماه پیش شوهرش رفت مکه گفتم گنا داره تنهاست دعوتش کردم شام.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم ک رفته درو باز کرده عمش گفته میایین بالا الان میخام مرسانارو ببینم اونم گفته باشه میاییم شوهرم همین که اومد تو گفت زشته مهمون اومده بریم بالا این حرفش اتیشم زد اخه چ ربطی داره مگه مهمون برای ما اومده😩گفتم اگه یکم ارزش برات میزاشتن یبار خونت میومدن درحالیکه چندبار رفتیم خونشون یبار دعوت کردم ولی هنوز طلبکارن که هروقت بیان باید بریم دیدنشون نرفتم و شوهرم عصبی شد ک پاشو بریم حرفی نزدم نشستم ک دیدم پدرشوهرم از راه پله ها داشت میرفت خونش ک شوهرم و دید گفت بیایین بالا مرسانا رو ببینم..همسرم گفت پاشو بریم گفتم هروقت عمت رفت ما میریم پیش بابا اینا چون اونا برا ما احترام نمیزارن

عزيزم تو دركش نميكني،برا ارامش خودش و زندگيشم شده بايد بره  خيلي سخته اينجور موقعيتايي

دقیقاااا منم اینجوریم حرف دل منو زدی بخدا

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

همسرم عصبی شده بود هیچی نگفت ساعت ۱۲ بود ک عمش رفت رفتم لباس پوشیدم ک بهونه دست شوهرم ندم گفتم بیا بریم گفت ن دیگه حق نداریم جایی بریم ن خونه بابات ن خونه بابام اینم بگم ک من الان ماکو هستم و خونه بابام ارومیه فاصله ۴ساعت هست