2777
2789

من یه دختر یکسال و هشت ماهه دارم و یه دختر چهل روزه از بی خوابی و خستگی به زمین میچسبم با همسرم مشکلی ندارم از سرکار که میاد کمک میکنه البته فقط تو نگهداری بچه ها اونم هشت شب میرسه خونه تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل از جایی شروع میشه که من و اون سر تربیت بچه. با هم بحث میکنیم و حالا حق با من یا اون رو کاری ندارم دیشب قهر کرده گفت من دیگه هیچ حرف نمیزنم تا اینجا هم له درک حرف نزنه اما مثل مهمون میاد سر شب هم میخوابه بچه ها رو به سختی میخوابونم خودم هم از خستگی خوابم نمیبره تا نیم ساعت پیش خانم کوچولو تو بغلم شیر ممیخورد دختر بزرگم هم روی پام در حال خواب رفتن بود آقا هم پشتشو کرد و خوابید راستش من آدم کینه ای هستم موقعی که احتیاج داره بد بی رحم میشم یه چیز بگین آروم بشم شاید اشتباه میکنم البته حس میکنم به اینکه بچه به من وابسته شده هم حسودی میکنه 

روی همو ببوسید کدورتا از بین بره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا تنبل اند

نندازی گردنشون نمیان به عهده بگیرن

با زبون خوش بش بگو اینو تو بخوابون

بعد هم بزرگه رو به پدرش وابسته کن

باید یه کم زبون بریزی و زرنگ باشی وگرنه با قهر و اخم کارت پیش نمیره

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی

کار هر دوتون اشتباهه. باهم صحبت کنید و مسئولیت ها رو تقسیم کنید. به قول دوستان بچه ها رو از درخت حامله نشدی که. باید کمک کنه. شما هم وقتی ایشون کاری یا رفتاری میکنن باب میلت نیست روش اعتراضت رو عوض کن. معلومه که گارد گرفته. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
چرا تو کار هم دخالت میکنید پدریامادرحرفی زدن طرف مقابل با سکوت کنه تربیت بچه حق هردونفره حرف هردو با ...

از نظر روانشناسی حرف اخر در تربیت رو باید مادر بزنه

در یک اقلیم دو پادشاه نگنجد

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
چه باحال به همین راحتی؟  آخه حس میکنم پررویی میکنه دیگه من خداییش خیلی کم توقعم اما داره زور می ...

پررویی میکنه چیه عزیزم زندگی مشترک که این حرفا رو نداره غر بزن داد بزن هرچی تو دلته بهش بگو بگو خستمه کمکم کن لج نرو قهر نکن بعدم بپر بغلش بگو نازم کن بینم تمومش کن بره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه زیر دوسال اصلا تربیت پذیر نیست.مشکل تربیتیش چی بوده دقیقا؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.