2777
2789
عنوان

شما جای من باشی ادبش میکنی یا به روی خودت ننمیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست
بچه زیر دوسال اصلا تربیت پذیر نیست.مشکل تربیتیش چی بوده دقیقا؟

منم همین رو میگم میگه چرا راه میره غذا میخوره چرا هر چی میخواد بهش میدی چرا انگور یا میوه رو گاز میزنه میندازه  چرا چرا چرا.... 

عزیزم به روی خودت نیار اصلا سعی کن بهش بفهمونی با وجود بچه ها بازم اونو بیشتر دوست داری و برات مهمتر ...

راست میگی منم حوصله قهر و سردی رو ندارم وگرنه میتونم به این روند ادامه بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟  برم پیشش؟  آخه حق رو به خودم میدم تازه میخواستم ادبش کنم

نه بابا برو پیشش تمومش کن بعدم شرایطت رو واسش تویح بده بگو نامردیه تو این شرایط قهر کنی زشته حیف جوجه هامون نیس عشق مامن باباشونو نبینن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم