2777
2789
عنوان

شما جای من باشی ادبش میکنی یا به روی خودت ننمیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست

سر تربیت کدوم بچه؟؟؟

بچه های شما که خیلی کوچولو هستند؟؟؟

قطعأ هر دو خسته اید و حق دارید

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به روی خودت نیار اصلا سعی کن بهش بفهمونی با وجود بچه ها بازم اونو بیشتر دوست داری و برات مهمتر از همه چیه دخترای منم دو سال و نیم تفاوت سنی دارن منم این سختیا رو کشیدم الانم دارم ولی دقیقا میفهمم که خیلی وقتا شوهرم حسادت میکنه لجبازی بچگانه میکنه بازم کوتاه میام چون تو این شرایط حوصله ی قهرو سردی خونه رو ندارم بعدشم تا حدودی بهش حق میدم همین

آره سخته ولی خودم خواستم بخدا کم نمیذارم ولی گاهی مثل امشب انرژیم تموم میشه  

عزیزم ایشالله خدا حفظشون کنه، خودت خواستی؟

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
کار هر دوتون اشتباهه. باهم صحبت کنید و مسئولیت ها رو تقسیم کنید. به قول دوستان بچه ها رو از درخت حام ...

من اصلا کار ندارم بهش دستور نمیدم خودش همکاری میکنه البته اگر خونه باشه گاهی میگم لحافتو ببر شب هم سرکار بخواب والا ساعت هشت شب کی بیرونه اما گاهی قفل میشه مثل این چند روز بخدا انصاف نیست من خیلی بی خوابی دارم

مردا تنبل اند نندازی گردنشون نمیان به عهده بگیرن با زبون خوش بش بگو اینو تو بخوابون بعد هم بزرگه ...

قهر نمیکنم همین امشب همه چیز رو آماده کردم میوه و شام به موقع فقط دلخورم نمیتونم خوش و بش کنم 

پررویی میکنه چیه عزیزم زندگی مشترک که این حرفا رو نداره غر بزن داد بزن هرچی تو دلته بهش بگو بگو خستم ...

روش شما رو قبول دارم حتی میخواستم دیشب این کارو کنم ولی باور میکنی وقت نمیشه با این دوتا کوچولو یکم حرکتش بی انصافی بود بخدا حتی وقت نکردم که چنگ چنگش کنم و یخ بینمون رو آب کنم 

روش شما رو قبول دارم حتی میخواستم دیشب این کارو کنم ولی باور میکنی وقت نمیشه با این دوتا کوچولو یکم ...

میدونم عزیزم من خودمم شیر به شیر داشتم همین الان بیدارش کن 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم