2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 132 پست
دختر من عادت داره بعد ازظهرا بخوابه! ولی شب دیر میخوابه گاهی روزا نمیخوابونمش تا شب زود بخوابه ! اتا ...

فكر كن كمك كنه 😆 بدخوابى كه ميكنه ميره تو اتاق دخترم ميخوابه من و دخترم تو اتاق خواب 😆😔

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی چیزی بگم😑 من قبل زایمانم حتی دوران بارداری خیلی رابطه داشتم با همسرم  الان که 4 ماهه زا ...

آخی خب توی دوران شیردهی هورمونا میریزه بهم

بدنا متفاوته

طبیعیه عزیزم

رازیانه بخور داخلیتو اوکی میکنه

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
همین یه دونه بچه رو داری 😶خب عزیزم برا کارات برنامه ریزی کن 

من برنامه دارم ولى دخترم برنامه نداره 😅 قشنگ خراب ميكنه برنامه هامو يه وقتى ميخوابه كه خودمم بيهوشم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
ببین من چه رویی داشتم آوردم 😆 بزرگم اوتیسمه بیش فعالن هست ولی تنها موندن براش سمه البته وقتی فهمیدم ...

وای چقد سخت خدا توان و قدرت و قوتتو دو‌چندان کنه 😘🙌

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
بچه کوچیک خیلی وقت میگیره واقعا.ولی خوشم نمیاد همه تایمم رو بخوام بذارم واسه بچه.بنظرم انقد نمی ارزه ...

چكار ميشه كرد نميشه كه ولش كرد به امون خدا 🤦🏻‍♀️

من شوهرم گفت نمیخوام سرکار بری منم از دانشگاه انصراف دادم دخترم ۲سال و نیمشه

یعنی خودت دوست داشتی بری همسرت گفت نرو ول کردی؟ 

من یکسال دیگم مونده اصلا نمیزارم کنار چشم به هم بزارم فسقلیا می‌رن مهد من میرم سر کار البته دخترم الان میره مهد پسره ولی کوچولوست

بعضیا میلشون بیشترم میشه هم واسه هورمونا هم به دلیل استحکاک بیشتر واژن...  ولی شوهرم یکم میترس ...

چقد سخته منم شوهرم ميگه وقتي باهات رابطه دارم كه شامو نهارتو بخوري و گرنه رابطه بي رابطه ضعيف ميشي😂البته ما عقديم

مادر شوهرم بهم گفت شوهرت دلار داره،منم گفتم بي خبرم،اما تو دلم خيلييييي از دست شوهرم ناراحت شدم،بهش ...

حالا واقعا داشت بهت نگفته بود؟؟؟

آخی خب توی دوران شیردهی هورمونا میریزه بهم بدنا متفاوته طبیعیه عزیزم رازیانه بخور داخلیتو اوکی می ...

مرسی جواب دادی🙏امتحان میکنم ببینم چی میشه

شیرمو کم نکنه؟

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
واى يكيش اينه خدا به داد چندتاش  من كه شوهرم ميخواد خودم اصلاااا نميذارم فعلا يكى ديگه

ناهار درست کردی زیاد درست کن برای شام هم بمونه که یه وعده درست کنی

صبح بیدار شدی لباسشویی روشن کن

بچت هم که فعلا ریخت و پاش نداره جارو و دستمال کشیدن هم که دیگه هر روز نیست

به نظرم موهاتو کوتاه کن که راحت بری حموم و بتونی به خودت برسی چون برای خودم موهام معضل شده بود

خدایا شکرت که هستی
من شوهرم جاده هستش...  منتظرم لباسشویی خاموش بشه لباس پهن کنم بخوابم...  دخترت چند ماهشه ...

دقيقا منم ظهر همين بودم ولى دور آخر لباسشويى فقط درشو باز كردم بو نكنن لباسا بعد بيهوش شدم

٤ماه و نيم شما چى؟

بله تازه ۲تان  تا یذره جون بگیرن و بتونم بذارم چند ساعت خونه مامانا که مطمئنم شاید از ۱۰ روزم ...

من كه يخورده بارداريم خطرناك بود اصلا رابطه نداشتيم چى بگم 😐 يعنى كامل نداشتيم