2777
2789

سلام بچها چندتا سوال داشتم.من بعداز سقطم سی روز بعد پری شدم.وبعداز اون باز سی روز بعد پری شدم.یعنی پری هام مثل قبل متظم و سی روزه شدن.اقدام داشتم این ماه ولی نشدم.حالا میخواستم بپرسم ممکنه تخمکگذاری نداشته باشم؟؟اگه تخمک نداشته باشم که پریود نمیشم درسته؟؟هرکی ک میتونه کمکم کنه لطفا بگه ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم 12 تیر بچمو با قرص سقط کردن چون ایست قلبی داده بود . و مرداد ماه پری شدم و شهریورم پری شدم . آخرین پریودمم 15 شهریور بود . الان هم 5 هفته باردارم . اگر تخمک گذاری نداشته باشی پریود نمیشی و منظم نیست . مطمعن باش باردار میشی به زودی

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

شاید حامله ای .

حاملکی من ک خیلی عجیب بود بعد سقط پریود نشدم دوماه گذشت رفتم دکتر  سونو انجام میداد قیافش ی جوری شد گفتم چیه دکتر چیزی شده 

گف توکه حامله ای قلبشم میزنه 😐😐😐😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سلام عزیزم منم 12 تیر بچمو با قرص سقط کردن چون ایست قلبی داده بود . و مرداد ماه پری شدم و شهریورم پر ...

عزیزم چطور ایست قلبی کرد؟ چن هفته بودی؟ وقتی ک ایست قلبی کرد خودتم فهمیدی؟ ینی لکه بینی چیزی داشتی؟

تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍
شاید حامله ای . حاملکی من ک خیلی عجیب بود بعد سقط پریود نشدم دوماه گذشت رفتم دکتر  سونو انجام ...

وای چه نعمتی خوش بحالت

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

منم بعد سقطم دوبار پریودی منظم داشتم ولی ماه سوم ی هفته عقب انداختم معلوم نیست ی هفته صبر کن بفد برو آز بده انشاء الله که این ماه حاملع ای ولی بعد سقط معمولی نامنظمی چون کم خونی پیش میاد و تغییرات هورمونی

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم چطور ایست قلبی کرد؟ چن هفته بودی؟ وقتی ک ایست قلبی کرد خودتم فهمیدی؟ ینی لکه بینی چیزی داشتی؟

من استرسم توی محیط کارم زیاد بود فشار روحی زیادی دارم . 4 ماهم بود . یک هفته ای بود دیدم درد سینم کم شده از داخل واژنم بوی خون حس میکردم. تا اینکه بعد از ده روز خون روشن روشن دیدم . رفتم سونو گفت قلب نداره . خدا سر کافرش نیاره جیغ زدم گریه کردم داد زدم . یکهفته بعدشم بستری شدم برام قرص گذاشتن 6 ساعت درد کشیدم و دنیا اوردمش

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
سلام عزیزم نه تخمک که داری ممکنه بالغ نشده باشن معمولا باید بالای 15 میلیمتر باشن احتمالا برای شما ک ...

بخدا نمیدونم تا فهمیدم حاملم ی هفته بعد سقط کردم.به سونو نکشید دیگه

من استرسم توی محیط کارم زیاد بود فشار روحی زیادی دارم . 4 ماهم بود . یک هفته ای بود دیدم درد سینم کم ...

من ی بار سقط کردم قلبش تشکیل نشده بود...دوباره حالا باردارم اما استرس دارم نکه قلبش ایست کنه..اخه یکی از دوستام اینجور شد همش اون تو ذهنمه.. باید منتظر بمونم تا یک هفته دیگ سونو غربالگری 

تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍