2777
2789

حالم خیلی بده . خیلی . شکست خوردم تو زندگیم . تو 12 سال عاشقی کردن که به خیال خودم عاشقی بود . دارم روزای پایانب زندگی مشترکی رو می گذرونم که 20 روزه شوهرم ما رو ترک کرده . خیلی خسته م . یکی بیاد یه چیزی بگه . یکی بیاد آرومم کنه . یکس بیاد بگه اینا تموم میشه و اون به سزای کارش می رسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج شنبه مشاوره بودیم . به مشاور می گفت من توی دوران زندگیمون با 2ـ3 نفر بودم . من کسی رو که بهم توجه کنه ناخوداگاه به سمتش کشیده می شم و دست خودم نیست . ولی بچه ها ب خدا از مهر و محبت و توجه براش کم نذاشتم . آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفم... منم فک میکردم هیج رابطه ای از ما قشنگتر نیست. بعدا ک متوجه خیانتش شدم گفتم چقدر ساده بودم.ماه هایی ک من تو فکرش بودم اون فکرش چیزه دیگه ای بود... افسوس بابت تموم مهربونیام ک ب پاش ریختم. 

می گفت نمیخوام باهات زیر یک سقف زندگی کنم . دیگه نمی خوامت .

الان بچه هم داری؟؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
پنج شنبه مشاوره بودیم . به مشاور می گفت من توی دوران زندگیمون با 2ـ3 نفر بودم . من کسی رو که بهم توج ...

این یه بیماریه که بعضی مردا دارن.بی لیاقت و تنوع طلب.لیاقت عشق همسرشون رو ندارن خرابای تو خیابون محبت کنن جذب میشن!خاااااک

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
الان بچه هم داری؟؟

آره مهریه ام رو بخشیدم و دخترم رو برداشتم . از خداش بود . روز مشاوره فهمیدم یه زره از محبت های من تو دلش نیست . بچه ها توی پست های اینستاش همش زیرشون اول حرف n رو می نویسه و بعد اسم خودش رو در صورتی که اول اسم من n نیست.

كسي كه رفتاراش دست خودش نباشه انسان نيست(فرق انسان وحيوان اختياره كه خدا به انسان داده) بهتر كه بره 

توجيه جديد خيانت شده به من توجه نشده 

خب اخه به هر دليلي راضي نيستي جدا شو تعهد نداشته باشي هر كاري خواستي بكن

كسي كه خبانت كنه لياقت موندن نداره