2777
2789
عنوان

تورو به خدا یه درمان قطعی بزا ریزش مو و رشد مجدد مو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی از این قرصای تقویتی خوردم هم زمان که موهای سرم درمان میشد موهای زائد بدنمم زیاد میشد هرچی پول لیزر داده بودم هدر رفت چند سال پیش روغن رزماری قبل حموم میزدم الان دیگه بهم نمیسازه از بین شامپوهای ضد ریزش از سیر ایروکس و نارگیل هرباسنس راضی بودم توشون عصاره سیر هست.کافئین و رزماری هم برای ریزش مو خوبن من چند مارک شامپو زدم که بیشتر موهام ریخت دیگه فهمیدم اونی که عصاره سیر داره بهم میسازه

بابا رفتم هم دارم اهن میخورم هم ویتامین دیبزم پیش کی که به قول شما الگو ریزش مو رو بررسی کنه.همه سرس ...

متخصص پوست و مو

همون سرسری ویزیت شدی که ادامه دار شده

کجایی اگه کرمانشاه یا نزدیک به کرمانشاه هستی بهترین دکتر میشناسم تو استان تکه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

فاویسم دارم فک نکنم خوب باشه برام

اگه اینجوریه که خوب نزار ولی بهتره برین دکتر واین که اگه بچه شیر می دین اینم بی تاثیر نیست موقع شیر دادن دسته ای می ریزه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اون شامپو سیر ضد ریزشه؟

آره قیمتش بستگی به زمان تولیدش داره از ۸۸ تا فکر کنم بالای ۱۵۰

نارگیل هرباسنس هم توش عصاره سیر داره ۱۳۵

کلا شامپوهای ضد ریزشی که توشون عصاره رزماری و کافئین بود برام خوب نبود

نمیدونم به شما هم میسازه یا نه.۱۰شامپوی مختلف امتحان کردم 

آره قیمتش بستگی به زمان تولیدش داره از ۸۸ تا فکر کنم بالای ۱۵۰نارگیل هرباسنس هم توش عصاره سیر داره ۱ ...

فک کنم اره منم سازگاری به کافئین ندارم

چون با تونیکای کافئین دار هم بدترشدم