2777
2789
عنوان

کی می تونه حالمو خوب کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 74 پست
آره مهریه ام رو بخشیدم و دخترم رو برداشتم . از خداش بود . روز مشاوره فهمیدم یه زره از محبت های من تو ...

چرا مهرتو بخشیدی ؟؟؟ بچه ات چندسالشه ؟؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مهریه ام رو بخشیدم و دخترم رو برداشتم . از خداش بود . روز مشاوره فهمیدم یه زره از محبت های من تو ...

میره از همون خوشگلای با محبت تو خیابون صد مرض میگیره ببین کی گفتم

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

پس کسی نشسته زیر پاش حتما...😔به سزای تعمالش میرسه اگه حق باتو باشه مطمن باش خداجای حق نشسته

بچه ها بیان بهم بگین که مثل منو دیدین و بعدا خوشبخت شده و به اون چیزی که لایقش بوده رسیده و شوهرم هم ...

اروم باش عزیزم مطمئن باش ب چندماه نکشیده مث چی پشیمون میشه ببین کی گفتم،طلاق گرفتین الان

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بچه ها بیان بهم بگین که مثل منو دیدین و بعدا خوشبخت شده و به اون چیزی که لایقش بوده رسیده و شوهرم هم ...

شک نکن گلم شما توکلت به خدا باشه ... دنیا دار مکافاته .. من یکیو به چشم دیدم البته اون بچه اشو نگرفت مهریه اشو گرفت .. الان بچه اش اینو نمی خواست میگه بابام بد بود من نمی دونستم و هر روز میگه منو بیا از دیووونه خونه نجات بده ... شوهرش با صدنفر بود .. الانم ی زن سن بالاتر از خودش افتاده سرش نه هیکل داره نه زیبایی هر روزم جنگو اعصاب دارن

دیگه همین روزاست . دو جلسه دیگه فقط مشاوره مونده

عزیزم غصه نخور اینده خودت و دخترتو بساز،خلایق هرچ لایق

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اره کسیو دیدم که مسکلاتش از شما بیشتر بود شوهرش خیانت کرد همزمان پدرش فوت شد و بعد از فوت پدرش مشخص شد که مادرشم به پدرش خیانت میکرده،اما....کم نیاورد،جدا شد،خودش تنها رفت سر کار،پول جمع کرد،الانم خوشبخته خوشبخته تازه گاهی میگه شاید بخام از ایران برم(موقعیتشو داره)

میخام بگم زندگیتو تو شوهرت خلاصه نکن اگه جدا شدی دوباره شروع کن میدونم سخته ولی شدنیه

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی