2777
2789
عنوان

کی می تونه حالمو خوب کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 74 پست

چن سالته استارتر

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
به دعای همتون نیاز دارم . میخوام به خفت و خواری بیاافته . به التماس و زجه ... خدایا یعنی میشه ؟آخه م ...

ببین از همین الان از مغزت بندازش بیرون 

فکر کن مرده 

بخدا اروم میشی 

همش بخودت بگو من میتونم من بهترین مادر و پدر برای بچم میشم 

همونم میشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دعای همتون نیاز دارم . میخوام به خفت و خواری بیاافته . به التماس و زجه ... خدایا یعنی میشه ؟آخه م ...

پس برای همیشه زندگیتو خراب میکنه من یاد گرفتم نبخشم اما فراموش کنم از بعضیا خوشم  نمیاد اما دیگه فکرشونو نمیکنم به من چه کاراشون باعث بدبختیشون میشه یا خوشبختیشون من میخوام خودم خوشبخت باشم تا خاطراتشون همراهم باشه ممکن نیست 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بله منم زن موفق تو شرایط شما دیدم

دوست صمیمیم ۳۵ سالشه . ۱۷ سالگی عاشق میشه و ازدداج میکنه الان پسرش ۱۵ ساله است . شوهرش بهش خیانت میکرد و بی ادب و بی شخصیت بود . ۱ سال قبل همه چیزشو بخشید و جدا شد . وضع مالی دوستم و خانواده اش خوبه ...

الان دوستم با یه پسر کارمندد که ۵ سال هم از خودش بزرگتره و مجرد بوده ازدواج کرده 

شوهرش یه مرد وافعیه 

پسرشم با این ازدواج کامل کنار اومده 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
پس برای همیشه زندگیتو خراب میکنه من یاد گرفتم نبخشم اما فراموش کنم از بعضیا خوشم  نمیاد ام ...

آره ولی فراموشی بعد 12 سال زندگی مشترک خیلی سخته خیلی. مخصوصا اینکه تو با هاش صاف و صادق بودی

32

من برم عزیزم برات ارزوی موفقیت دارم مطمعنم میتونی بهترین روزا رو داشته باشی 

سعی کن خلا و تنهایی باعث نشه کم بیاری 

اللهی بهترین لحظاتو داشته باشی 😘😍😘😗

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
آره ولی فراموشی بعد 12 سال زندگی مشترک خیلی سخته خیلی. مخصوصا اینکه تو با هاش صاف و صادق بودی

سخته اما من اخرین ادمی که بدی رو درحقم تموم کرد از ذهنم پاک کردم دیدم خیلی راحتتر از زمانی بود که فکر میکردم چرا اینکارو کرد اگه کارای همسرت درست باشه خوب نتیجه اش رو میبینه غلطم باشه بازم خودشه باید تو باتلاق دست وپا بزنه در هر دوصورت برات مهم نباشه فقط فراموشش کن زندکی بهتری رو شروع کن ادم بی لیاقت جون به جونش کنی بی لیاقته حتی همه عشق دنیا رو  بریزی پاش خیانت میکنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

استارتر عزیز و نازنین 

برای دیدن روی آرامش و خوشبختی حتما بهت توصیه میکنم بیای تاپیک زیر :

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?postId=71535777