سلام دوستای گلم تاج ابروهای من یکم نامنظمه و درست نیست مداد باید بزنم تا جلوه ی خوبی بگیره میخواستم ببینم بهترین آرایشگری که هم کار میکرو و هم میکرو پیگمنتیشن چشمش عالی باشه تو اصفهان رو بهم معرفی کنید مرسیییی از همراهیتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پیش الهام رفعتی، سالن مریم مرادی انجام دادم، خیلی ناراضی بودم، به یک هفته نکشید که رفتم تهران ریموو کردم، یه طوری عکس هم توی پیجش میزاره که فکر میکنی کارش خوبه، بزرگترین اشتباه زندگیم بود،
کاش یه هفته انگشت این بازاریابا و تبلیغ کننده های کلیشه ای تو این نی نی سایت تاول میزد نمیتونستن تبلیغ کنن لااقل بدونیم کی به کیه لامصبا عین قارچ یه شبه تو هر تایپیکی سبز میشن و هی تبلیغ و تبلیغ برا دو ریال!! بس کنید دیگه خجالت بکشین .. همه جا هستن لعنتیا
منم چند وقت پیش رفتم پیش فروز اسلامی خوب بود واقعا الان کاراشو دیدم انگار خیلی بهتر شده . بنظرم ادم باید بره از نزدیک نمونه کارهارو ببینه . ببینید توی سایتش هم هست نمونه هاش