2777
2789
عنوان

بهترین میکروبلیدینگ کار که در اصفهان میشناسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 25529 بازدید | 64 پست
چندین بار ریموو کردم لیزر کردم ولی این لعنتی پاک نمیشه فقط قرمز و قرمز تر میشه

رنگی که پیگمنتر قبلی براتون استفاده کرده سرب زیادی داشته و همین روند ریمو را کند کرده

جلسات لیزر هم روند ریمو را کند می‌کنند.برای پاک کردن تتو صورت فقط ریمو باید انجام بشه

۰۹۰۵۰۸۴۴۳۹۶برای ریمو در خدمت هستم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش الهام رفعتی، سالن مریم مرادی انجام دادم، خیلی ناراضی بودم، به یک هفته نکشید که رفتم تهران ریموو کردم، یه طوری عکس هم توی پیجش میزاره که فکر میکنی کارش خوبه، بزرگترین اشتباه زندگیم بود،

بزرگترین اشتباه زندگیم بود

کاش یه هفته انگشت این بازاریابا و تبلیغ کننده های کلیشه ای تو این نی نی سایت تاول میزد نمیتونستن تبلیغ کنن لااقل بدونیم کی به کیه لامصبا عین قارچ یه شبه تو هر تایپیکی سبز میشن و هی تبلیغ و تبلیغ برا دو ریال!! بس کنید دیگه خجالت بکشین .. همه جا هستن لعنتیا 

منم پیش عاطفه ترابی زدم واقعا کارش بی نظیر بود خواستید بگید عکسش بزارم بعد 1 سال مث روز اول خیلی ن ...

برعکس کارش افتضاحه اصلا پیش عاطفه ترابی نرید گول عکس و فیلمای پیجش رو نخورید اول با کلی نور خوبه ولی برای ترمیم برید افتضاح میشه

سلام عزیزم 

به نظرم برین پیش مهری رجبی 

کارش عالیه  یکی از دوستام برای ابرو رفت خیلی دوست داشتم 

منم رفتم برای شید لب 

بهترین کار عمرمو انجام دادم لبم عالی شده خوش رنگه همیشه 

دیگه هم رژ نمی‌زنم