2777
2789
عنوان

بهترین میکروبلیدینگ کار که در اصفهان میشناسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 25511 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانومای خوشگل :)

اگر خواستید آرایش دائم یا همون میکروبلیدینگ در اصفهان رو انجام بدید خوشحال میشم در خدمتتون باشم.

اگر خواستید نمونه کار هامو ببینید حتما به سایت من ی سری بزنید و واتس آپ بهم پیام بدین :))

میکروبلیدینگ ابرو اصفهان

ببین فقط برو پیش رز کیانی بزن.من خواهروزن داداشم زدن پیشش .عالیییییییییی.خودم تتو دارم وگرنه میرفتم. ...

البته من خواهرم پیش دنیا بلدی رفت و خیلی قیمت مناسب هم ازش گرفته!!  خواهرم ابرو هاشو میکروبلیدینگ کرده و با دنیا بلدی از طریق سایتش اشنا شده حالا اینجا شمارشو میزارم خواستی برو پیشش واقعا خیلی خوب شده ابرو هاش.

09911651981

microbladingisfahan.ir

منم از کار شیرین سلطانی راضی بودم

تازه کار نیست مربیه اموزش میده

کلی تو پیجش نمونه کار داره برید ببینید ادم تازه کار نمونه کار نداره اصلا ایشون پنج شش ساله کار میکنند

من فقط پیجش دارم شمارش خودتون پیدا کنید

@shirinsoltani_pmu

بچه ها من نظراتتون خوندم و رفتم پیش شیرین سلطانی و چون پوست چربی داشتم واسم تکنیک نانوبروز انجام دادن و الان دوماهه از ترمیم اولم گذشته خیلی راضی بودم گفتم شاید به دردتون بخوره الان هرکس ابروهام میبینه میگه چقدربهت میاد خاستم ازتون به تشکری بکنم که کمکم کردید 

شمارشون این بود ۰۹۰۳۴۰۵۳۸۶۰

من که خیلی راضی بودم

کسی نبود😩

سلام عزیزم من خودم رفتم ۱و ۵۰۰ دادم جاهای خوب اصفهان ولی واقعا خیلی کارش بد بود لیزر کردم

انقد میگفتن خوبه عالیه پیجشو دیدم وقتی رفتم همش پخش شد ولی خانه اصفهان یکی از آشناهامون انجام داد خیلی خوب بود قرینه و طبیعی خیلیم قیمتش کمتر بود ۵۰۰

تازه من یک و پونصدو پارسال دادم

09930585182

بگو نمونه کاراشو برات بفرسته

من شیرین سلطانی رفتم خیلی راضی بودم و چند سالی هست سابقه کاری دارند موادشون هم بهترین مواد و استفاده میکنند خیلی ظریف و طبیعی شده ابروهام مامانمم پیششون زدند و راضی بودند خیلی وقت میزارند و بادقت طراحی میکنند شماره شون میزارم برا دخترایی که دنبال جای خوب میگردند دوستم یه جا ارزون رفته بود ابروش داغون شده  خیلی ناراحته و پشیمون الان میخاد پاک کنه بره پیش شیرین جون 

09034053860

عکساش که اصلا جالب نیستن

خانم شیرین سلطانی در اصفهان واقعا عالی هستند و حرف اول رو میزنن همیشه روی عکس نمیشه مطمعن شد چون تو خیلی پیجا دیدم که عکس هارو ادیت میکنن و این خانم عکس های واقعی میذارن

من پیششون میکرو کردم و خیلی خیلی راضی بودم

وااای منم مشکل تورو دارم بنظرت‌میشه رو سایه ابرو میکرو بلدینگ‌ زد؟

سلام عزیزم

فقط در صورتی میتونید اینکار را انجام بدهید که رنگ تتوی قبل خیلی کمرنگ شده باشد در غیر اینصورت شما باید اول ریمو ابرو را بگیرید🌹

برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات ابرو میتونید با شماره من تماس بگیرید۰۹۰۵۰۸۴۴۳۹۶