2777
2789
عنوان

بهترین میکروبلیدینگ کار که در اصفهان میشناسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 25511 بازدید | 64 پست
سلام اسی برای میکرو کجا رفتین منم دودلم نمیدونم کجا برم کارش خوب و طبیعی باشه

کار طبیعی تو اصفهان میخوای فعلا فقط نگار هادی  دوستم خیلی تحقیق کرد رفت پیش نگارهادی سوپر نچرال زد خوب شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگار هادی تو اصفهان کارش خیلی خوبه، من پیشش انجام دادم هم تغییر کردم هم اصلا مثل تتو نشد همش میگم نوش جونش هر چی پول گرفت اخلاقشم خوبه از اینا نبود که خودشو پرسنلش کلاس بزارند 

عزیزم برو اکادمی نگار هادی من خیلی اتفاقی پیداشون کردم کارش خیلی خوب بود و اخلاقشم که ماه ،ابروهامم با اینکه طبیعیه ولی با عکسای قبلم ببینی متوجه میشی صورتم جون گرفت کار چشمم تو پیجش دیدم خیلی قشنگ بود کاراشون پیجشو بزن میاره به اسمه خودش بود انگار یه اکادمی وپشت اسمش بود