2777
2789
عنوان

مامانم میگه توحالا بچه نیار😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودتون تصمیم بگیرین در این مورد دخترم نه مامانتون

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
نه اگه‌ تصمیم داری بذار هر زنی هر ماه فقط ۲۰ درصد شانس حاملگی داره. فک نکن حتما همون بار اول حامله ...

خواهرم هر دوبار باراول حامله شده

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

احتمالا دوران بارداری  مادرتون بهتون رسیدگی میکنه  مثلا همراهتون میاد بهداشت یا دکتر . بعد زایمانم باز یمدت نیاز ب کمک دارید .لابد مادرتون میگه اگه دوتاتون باهم باشید طفلی خسته میشه و نمتونه ب دوتایی رسیدگی کنه

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
یعنی به مامانت گفتی میخوای از آذر اقدام کنی؟😂

نه میدونه من کم کم به فکرشم اخه خیلی صمیمی هسنیم چنتا کتاب درمورد بچه داری باهم بودیم خریدیم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

شاید مامانت بخاطر سیسمونی اینطور میگن

حالا یه کوچولو صبر کن

به شوهرتم بگو داری فولیک اسد میخوری فعلا

دندوناتو درست کن...اوه ...بعد اقدامم که فوری حامله نمیشه ادم

چندماه طول میکشه

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
مگه واسه کسی بچه میاری؟که به حرف کسی میخوای نیاری؟متوجه نمیشم.

بلاخره مادرشون باید کمکشون کنن مخصوصا که بچه اولشونه و تجربه‌ای ندارن، مادرشونم میخوان اون یکی از آب و گل دربیاد که بتونن وقتشونو بذارن برای بچه استارتر، حالا سیسمونی خریدن و مراقبتای زایمان بماند... 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)