2777
2789
عنوان

مامانم میگه توحالا بچه نیار😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 78 پست
سنت خیلی خوبه زود اقدام کن ایشالا بیا خبر بده مامان شدی

قربونت برم.ولی میخوام ازنینی سایت برم چون اینجا خیلیا به ادم تلقین میکنن باردار نمیشی.خیلی ازخانمارو دیدم نه به ورزش اهمیت میدن نه عفونت وعقب جلوشدن پریود وتغذیه بعدمیگن باردار نمیشیم.من نمیگم مطمئنم خدابهم بچه میده شاید باراول بده شاید تا اخرعمرم نده. ولی این فاکتورارو خیلی رعایت کردم خیلی مطالعه میکنم درزمینه بچه داری و تربیت واین چیزا.خیلی به سلامتیم اهمیت میدم پریودم یکم جابجا میشه سریع پیشومیگیرم(که تا حالا فقط یبارپیش اومده اونم بخاطرقرص اورژانسی).درهرصورت امیدوارم خدا باهرکی مثل دل خودش رفتارکنه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم.ولی میخوام ازنینی سایت برم چون اینجا خیلیا به ادم تلقین میکنن باردار نمیشی.خیلی ازخانمارو ...

درسته عزیزم که عفونت و عدم ورزش و تغذیه نامناسب از عواملیه که باعت نازایی میشه ولی واقعا بسکه نازایی زیاد شده که ارقامشم کم نیست یه جورایی بچه های نی نی سایت هم بدبین شدن به این قضیه چون عوامل شیمیایی و حتی همین غذاهایی که میخوریم و میوه و سبزیجاتمون همه شیمیایی شدن که خودش بی تاثیر نیست ولی بازم به قول خودتون همه چیز دست خداست .خودم وقتی ماه سوم بیبی چکم مثبت شد باور نمیکردم چون همش به خودم تلقین کرده بودم منم مثل خواهرم با کلی دوا و دکتر باردار میشم بعد از چند سال ولی این تلقینام بی تاثیر و الکی بود 

قربونت برم.ولی میخوام ازنینی سایت برم چون اینجا خیلیا به ادم تلقین میکنن باردار نمیشی.خیلی ازخانمارو ...

درسته عزیزم که عفونت و عدم ورزش و تغذیه نامناسب از عواملیه که باعت نازایی میشه ولی واقعا بسکه نازایی زیاد شده که ارقامشم کم نیست یه جورایی بچه های نی نی سایت هم بدبین شدن به این قضیه چون عوامل شیمیایی و حتی همین غذاهایی که میخوریم و میوه و سبزیجاتمون همه شیمیایی شدن که خودش بی تاثیر نیست ولی بازم به قول خودتون همه چیز دست خداست .خودم وقتی ماه سوم بیبی چکم مثبت شد باور نمیکردم چون همش به خودم تلقین کرده بودم منم مثل خواهرم با کلی دوا و دکتر باردار میشم بعد از چند سال ولی این تلقینام بی تاثیر و الکی بود