توچن تاپیک قبلترگفتم هم خواهرشوهرم حامله س هم خواهرم.خواهرشوهرطفلیم سقط شدبچش😳😳😳ولی خواهرم تاریخ زایمانشوزدن22اردیبهشت.منم قراربود آذراقدام کنم که بخاطراون گفتیم ازبهمن شروکنیم ولی مامانم همش بهم میگه توحالا نیاریا بذاراین بیاره یکم بزرگترشه بعدتوبیار خواهرم 3سال ازمن بزرگتره بچه دومش ولی من بچه اولمه.ازاونطرفم شوهرم همش اصرارداره زودبیاریم دیگه دلم بچه میخواد و سنم داره میره بالا وفلان.حالا من موندم این وسط
زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
خیلی ببخشید ولی اصلا به مادرت مربوط نیست چون ایشون که قرار نیست حامله شه و دنیا بیاره و بزرگش کنه و خرجشو بده! تصمیمیه که فقط و فقط به شما و همسرت مربوطه. هروقت که خودتون از هر لحاظ آماده بودید بیارید
بنظر من از الان اقدام کن چون همون یکماه اقدام کنی که نمیشه بعدم هرچه زودتر اقدام کنی زودتر نی نی ات تو بغلت هس بعدم خواهرت بچه دومشه پس نگه دادی بچه رو بهتر میدونه تا ۴۰ روز هم بیشتر نمیخواد مامانت ازش نگه داری کنه