2777
2789
عنوان

مامانم میگه توحالا بچه نیار😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 78 پست
یعنی واقعا شماها روز اقدامتونم با برنامه مانانتون هماهنگ میکنین 😅😅😅😅😅عجب زندگی خودتو ول کن برا ...

آخه فقط مامان خودمه که به مامیرسه مادرشوهرم خیلی هنرکنه 5روز بیاد بشینه رومبل بعدبره

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم هر دوبار باراول حامله شده

سیستم و تو و خواهرت حتما شبیه هم نیست.انشاالله ک توهم همون بار اول باردار بشی

خدایی اگه مادرشورهت میگفت بچه نیارید حالا جیکار میکردی؟😄😄😄شبش درجاااا اقدام میکردین😁😁😁😁

خواهرت فوقش 1 ماه پیش مادرت باشه! تازه بچه دومشم هست

مامانت چون نمیتونه از دوتاتون مراقبت کنه میگه

شما بیار عزیزم ..شوهرت دوس  داره ان شالله کمکت میکنه ..شما هم فوقش 1 بمونی خونه مادرت ..سعی کن وابسته نباشی

شایدم چندماه طول کشید تا باردار بشی! سیستم بدنی همه شبیه هم نیست

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
خب دلیل نمیشه شمام همونطور باشید البته ان شاء الله که باشید 

دکتر رفتم مشکلی نداشتم پریودامم کاملا مرتبه دکتر خودش گفت شوهرت ازکنارت رد شه حامله میشی.ولی باز نظرخداس به هرکی بخواد میده به هرکی نخواد نمیده

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
مگه شما ها تا چند وقت بعد زایمان مامانتون پیشتون میمونه   من که کلا ده روز الی دو هفته پیشم بو ...

ده روز میاد پیشم بعد میام خونه مامانم تا40روزش کامل شه.بعدشم اگه بچه کوچیک باشه و برام سخت باشه بازمیمونم

بلاخره مادرشون باید کمکشون کنن مخصوصا که بچه اولشونه و تجربه‌ای ندارن، مادرشونم میخوان اون یکی از آب ...

هر کسی خودش از بچه اش مراقبت میکنه من اجازه ندادم مادرم بیشتر از ۱۴ روز بمونه.با موندن مادر ادم تجربه بدست نمیاره.اگه الان که مادرشون گفتن نیار وقتی مادرشون اجازه دادن که بچه بیار بعد بچه دار نشدن کی جواب میده؟ادم وقتی ازدواج میکنه مستقل میشه.واسه بچه دار شدن هم همین طور نباید نگاه کنه کی بچه داره پس من میخوام یا چون کسی گفته بچه نیار اقدام نکنه.

شاید مامانت بخاطر سیسمونی اینطور میگن حالا یه کوچولو صبر کن به شوهرتم بگو داری فولیک اسد میخوری فع ...

دندونامو درس کردم فولیک اسیدم دارم میخورم😂😂😂بهونه ندارم.ولی باز اره بایدکمی عقب بندازم

هر کسی خودشه . شما که قرار نیست خواهرت باشی . من خودم سه ماه طول کشید خواهرم با کلی دوا و دکتر و پول ...

مامانمم همینطوربوده خودمم تا الان مشکلی نداشتم عزیزم.ولی هیچوقتم به این فک نمیکنم که باراول باردار نشم چون به هرچی فک کنی اونو جذب میکنی دکترمم گفت احتمالش خیلی زیاده بااقدام اول باردار شی تا الانم خیلی مراقب بودم.ولی بازم میگم خدابه هرکی بخواد میده به هرکی نخواد نه این واقعا دست خداس هروقت صلاح بدونه بده