2777
2789

ماشین چینی صد مدله .خب چی مثلا؟؟ 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چینی صفر اپشناش بیشتره و خیلی خفنخ

اپشن داره کیفیت نداره 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

مثلا چی

تویوتا کرولا کروسیدا مدل بالا ، نیسان چند مدل هست تو بازار، مزدا نیو و مزدا 3 ، انواع کیا بد نیستن ولی به پای ژاپنی نمیرسن ، لذت رانندگی و سفر فقط با ژاپنی

من چینی x33دارم اطرافیانم مسخرم میکنن که ماشینت چینیه

گلم خب ماشینت قیمتش پایینه و با این قیمت میشه ماشین های ایرانی گرفت ک حتی از اون چینی بهترن

من در مقایسه هیوندا ۲۰۱۴ یا چینی گفتم 

چینی بهتره 

وگرنه هیوندا جدیدا خیلی بهتر از چینی ان

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
هیوندا زیاد خوب نیست چینی هم فقط بی وای دی بقیه اشغالو نابود ، فقط برو سراغ ژاپنی یا کره ای جز هیوند ...

شما معلومه از ماشین چیزی نمیدونین هیوندا ناموس ماشینه بعد میگی چینی بهتره 

خدایی خنده داره 

سراتو 

اپتیما 

النترا

سوناتا

سانتافه 

اینا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

فونیکس

ماشین خوبیه.اره من باشم فونیکس میخرم.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖