2777
2789
عنوان

همسرم ام اس داره چه جوری باید باهاش رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 51 پست
علایمش چیه؟ اخه حالش جوری نیست که از پس خودش بر نیاد ام اس بیماری از کار انداختن عضلاته و بی حسی هست ...

شوهر من فقط دست و پاش یکم گزگز میکنه و انگار می‌خواد لمس بشه حال روحیش بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2 سال و نیم مرتب سینوکس و اوونکس زدم که سال 88 دونه ای 50 تومن بود یعنی ماهی 200 تومن جدیدا حمله خاصی نداشتم بشدت حمله اول که با کورتورن درمانی و امپول درمان شدم تا سال 91 امپول میزدم

اره اکثر کسایی که زودجوشن دچار ام اس میشن منم خیلی زودجوشم وزودعصبی میشم همش نگرانم بگیرم😞

نه برعکس ام اس برای افرادیه که خود خوری میکنن و بیرون نمیریزن اعصبانیت شون و 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

کنارش بمون. بچه جبران میشه ولی اگه ولش کنی دل شکسته اش هیچ وقت خوب نمیشه

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

بهش روحیه بده وبهش بگو که تاهمیشه کنارت میمونم وهمراهیش کن برای درمان وبرای مقابل بابیماریش انشاله خدایه بچه سالم به زودی بهتون میده 

به امیدشفای همه مریضها وهمسرشما

برای سلامتی دخترم دعاکنید

ازالان دنبال درمان باشین و از پیشرفتش پیشگیری کنید میتونید راحت زندگیتونو بکنین.

فقط بهش فشار روحی نیارید و عصبی نشن که سمه

وگرنه که من دیدم اطرافم که مثل انسان های عادی زندگیشونو میکنن

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

خدایی نکرده خودتو بزار جای اون ببین چه حالی میشی واز همسرت چه انتظاری پیدا میکنی دوس داری کنارت بمونه؟یا فراموشت کنه؟

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
این همه آدم دارن با بیماری ام اس زندگی عادیشونو ادامه میدن

منم دارم

از نوع خفیف

هرچیم میرم دکتر واسه علایمش میگه چیزی نیس

شتیدم دکتر به پدرم گفته نگین بهش نفهمه کم تر ناتوان میشه

عزیزم ام اس قابل کنترل. فقط باید هوای همو داشته باشین. شمام غصه نخور ان شاالله دوباره مامان میشی. درکت میکنم سخته خیلی ولی اگه دلت با شوهرته کنارش بمون و روحیه بده اینجوری که دلش بهت قرص شه هم با بیماری کنار میاد هم برای مهارش تلاش میکنه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....