2777
2789
عنوان

همسرم ام اس داره چه جوری باید باهاش رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرت بهت گفته برو ولی مطمئن باش از صمیم قلبش بتو احتیاج داره و تو باید روحیت رو عوض کنی و بهش کمک کنی.ام اس خیلی بده.یه مریضیه که خود بدن به خودش حمله میکنه که با دارو سطح ایمنی رو پایین میارن .یکی دو روز تو بیمارستان حتما بستریش میکنن و کوررتون درمانی روش انجام میدن.واقعا متاسفم که همچین اتفاق بدی واسه زندگیت افتاد.ولی اینو بدون که زانوی غم به بغل گرفتن مشکلی رو حل نمیکنه.با نشاط باش بگو بخند...بهش این ایمان رو بده که همه چیز درست میشه.بهش بگو اگه من ام اس میگرفتم تو میرفتی...میدونم حفظ روحیه تو این شرایط مخصوصا با سقط نی نیت چقدر سخته ولی قوی باش نزار سیاهی بیفته تو زندگیت.موفق باشی برات دعا میکنم که بتونی  قوی باشی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

[QUOTE=71101397]خدایی نکرده خودتو بزار جای اون ببین چه حالی میشی واز همسرت چه انتظاری پیدا میکنی دوس داری کنارت بمون ...[/QUOTE

خانمی منکه نمیگم تنهاش میزارم بخدا با اینکه حال خودم اصلا خوب نیست ولی بههمسرم همش بهش روحیه میدم