2777
2789
عنوان

درباره سریال حضرت یوسف(ع)

301 بازدید | 17 پست

اینکه حضرت یعقوب(ع) همزمان با دو خواهر ازدواج کرده بودن، کاملا کذبه و ازدواج همزمان با دو خواهر در دین حرامه.

احکامی که خداوند برای انسانها فرستاده شاید برای عموم مردم، پله پله نازل شده باشه اما اولیای الهی از همون ابتدا مکلف بودن به تمام احکام اسلامی پایبند باشن. پس قطعا برای یعقوب(ع) نیز ازدواج همزمان با دو خواهر حرام بوده.

یا همونطور که حضرت ابراهیم(ع) سالها قبل از ظهور پیامبر اسلام(ع) ادعای مسلمان بودن می کنن و خانه کعبه رو بازسازی کردن. در حالیکه اون زمان هنوز دین اسلام به‌عنوان کامل ترین دین، به عموم مردم معرفی نشده بوده. اما حضرت ابراهیم(ع) به عنوان پیامبر الهی، موظف بودن تمام احکام اسلامی رو اجرا کنن.

همچنین ازدواج زلیخا و یوسف(ع) نه در قرآن و نه در سندی قابل استناد ذکر نشده و منطبق بر کتب عهد عتیق و اسرائیلیاته.

حتی دوره ای که حضرت یوسف(ع) در اون زندگی می کرده ۳۰۰ سال قبل از زمان فرعونیان و سینوهه بوده و مربوط به عصر دیگه ایه. اما در فیلم زمان دیگه ای نشون داده شده.

خلاصه درسته که برای ساخت این سریال زحمت زیادی کشیده شده و بودجه هنگفتی هم داشته ولی یه سری شبهات هم توی این سریال هست که جای تامل داره.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در اون زمان هنوز حرام نبوده کی گفته که برای پیامبرا این اصول از اول وجود داشته 

در اون زمان مردم چیزی به اسم حجاب نداشتن و طبیعتا همسران پیامبرا خم همچین چیزی نداشتن پس نمیشه گفت اونا از اول از همه چی خبر داشتن 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

اینهمه علما و مراجع دینی داریم هیچکسی اعتراض نکرده اونوقت شما میگی اینجور نبود جور دیگه ای بود 😐

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
در زمان حضرت محمد ، ازدواج با دوخواهر حرام اعلام میشه قبل از پیامبر ما ، مجاز بوده ازدواج همزمان با ...

متن رو درست نخوندین به نظرم

مردم عادی شاید اما برای اولیای الهی احکام از اول وجود داشته

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

اینهمه علما و مراجع دینی داریم هیچکسی اعتراض نکرده اونوقت شما میگی اینجور نبود جور دیگه ای بود 😐

من اعتراضی نکردم

فقط توضیح دادم

در ضمن تو نت سرچ کنین اتفاقا همون مراجع این ایرادات رو به سریال گرفتن