2777
2789
عنوان

پزشـــــــــــــــکی

741 بازدید | 45 پست

سلام. برام خیلی مهمه که که جوابم رو بدید...

من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم. ولی دیوونه وار عاشق پزشکی ام. سال 90 پیش دانشگاهی رو تموم کردم. یه شکست عاطفی (از نوع عشقی)داغون باعث شد به هدفم نرسم... اونقد ذهنم درگیرش بود که سالهارو پشت سر هم به باد دادم. هرموقع خواستم کنکور بدم یاد اون نذاشت بخونم. باورتون میشه الان دو سه سال هست درگیرم... درواقع نمیخونم. اما درسمم بد نیست. امسال کنکور دادم. زیست رو حدود 71 درصد زدم. عمومیام زبانم عالی و بقیه حدود 50-60 .. بخاطر فیزیک و شیمی و ریاضی پشت کنکور موندم.

از یه ور با خوندن این همه کامنت و نوشته ها که دیره خیلی عذاب کشیدم. از یه ور اما عاشق پزشکی ام. من عاشق سخت بودنشم. اما خب 25-26 سالمه...

چرا حس میکنم دیر شده... لعنت به اونی که دلمو شکست. و من از هدفم جا موندم. اگه بدونید چه سختیایی کشیدم. تا حالم بهتر شه. اخرشم این شد که دلم دیگه هیچکس رو نمیخواد.

توروخدا کمکم کنید. هرکس تجربه ای داره دریغ نکنه.

الان داشتم برنامه ریزی میکردم دوباره بخونم. اما حس اینکه که نشه داره دیوونم میکنه. 

حالم خیلی بده. لطفا کمکم کنید . دارم با گریه تایپ میکنم. اه.

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین‌الان شروع کن به خوندن منبع ها رو پیدا کن بخون حتما کلاس تست برو موثره بخاطر هدفت دیوانه وار بخون و تلاش کن تا موفق بشی در ضمن اصلا دیر نیست

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

اصلا دیر نیست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

درصدات خیلی عالیه،مطمئنم اگه تلاش کنی میتونی برسی به هدفت.

برای آرزوهات بجنگ💙💙💙

هیچ وقت برای رسیدن به آرزوهات دیر نیست.شما یه روزی به40،50سالگی میرسی.حالا انتخاب با خودته که اون زمان پزشک باشی یا نه.

نه اصلا. کدوم فکر... تو اینستا رل زده. علت اینکه کنکور 97 هم خراب بود همین بود... چرا نمیتونم فراموشش کنم. الان 7 ساله که رفته... دارم نابود میشم. الان از اولش نمیومد من امسال سال اخر پزشکی بودم. لعنت به من.... اه

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

پزشکی  خوبه که محدودیت سنی نداره.

ادامه بده به هدفت برس

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
حتما بخون، دیر نیست، اینو کسی داره میگه که در عشق پزشکی عمرشو به فنا داد و الان تو 37 سالگی هنوز مرد ...

آخه همه چی که پزشکی نیست ...انقدرم همه رفتن که چند سال دیگه اشباع میشه این چه طرز فکریه که همه فک میکنن باید پزشک باشن

🌼🌸
نه اصلا. کدوم فکر... تو اینستا رل زده. علت اینکه کنکور 97 هم خراب بود همین بود... چرا نمیتونم فراموش ...

اخ عزیزم ما دخترا همینطوریم کاریش نمیشه کرد به دست اوردن پزشکی کن وظیفه ات بگو باید برسم بهش

خیلیا عزیزم خیلیا پرستار میشن  یا پیرا پزشکی های دیگه بعد از چن سال کار کردن کنکور میدن باز