2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 221 پست
آره اینو میدونم اونم بهم گف اگه میخوای برویه دو روز بمون تا پرینت بگیرم بیارم برات غیر مستقیم بهم گف ...

بله دیگه خیلی واکنشت بد بوده الان چرا بااین اوصاف فقط همسرتو مقصر میدونی وتوقع داری بیاد بزگردید وخیلی منطقی تصمیم بگیره؟؟؟والا خیلی ادم حسابیه که همچین پیشنهادی داده وتواینجوری همه رو قاطی کردی.چندسالته?.یهدچیزی رک بهت بگم بهتم برنخوره ولی ابن ادم خیلی دیگه تغییر میکنه رفتارش باهات ازت بد به دل گرفته.نمیزفتی مهریه بذاری.یه پیام میدادی بهدبهونه خرج بچه.میگفتی شیرخشک مای بیبی میخواد برام پول واریزکن بخرم.عکسشو میفرستادی براش یکی دوبار اگر بازهم بلاک کرد دیگه سمتش نپیرفتی اون هنوز نسبت بهت عصبانیه داره

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
من هم حق و به ایشون میدم هم شوهرش شوهرش اخلاق بد داره و این خانم درسته شاید خسته یا کلافه شده ولی با ...

والا من هر چی میرم جلوتر حق و به شوهرش میدم من الان با شوهرم قهرم خیلی هم شدید ولی به هیچ کس نگفتم خودش زنگ زده برادرم و من الان ناراحتم چون حرف زندگیم رفته بیرون این خانم انگاری هر چی میشه میره قهر

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره پارسال این موقع هم قهر بودم

خیلی اشتباه میکنی اونم دیگه خسته میشه موضوع هر چیه اگه انقدر بالغ شدی که ازدواج کردی و بالغ شدی خودت باید حل کنی این چه بچه بازی ایه

خب اون اول رفت درخواست داد و وکیل گرفت منم با بچه بلاتکلیف موندم نه خرجی داد نه چیزی بهش پیام هم مید ...

من جات باشم هم جدا میشم هم مهریمو میگیرم هم نفقه میگیرم ازش ،یا بچه رو میندازم بغلش ،بذار فکرنکنه چه گوهیه یا ترسیدی

والا من هر چی میرم جلوتر حق و به شوهرش میدم من الان با شوهرم قهرم خیلی هم شدید ولی به هیچ کس نگفتم خ ...

بابابخدا باادم منطقی وباشعور خیلی راحت میشه مشکلاتو حل کرد.شوهرمن اگررررر حق بلهاتم باشه این کارارو باهاش کنی محاله بیاد سراغم یا اسمم بیاره.کلا لجباز ومغرور بی ادب شدیدددد.

منطق صفررررکلا نداره.ولی دهدساله بازبون واروم نرمه باهاش حل کردم ومشکلاتی داشتم که تمام دنیا گفتن بردادبرو حتی خونوادشم گفتن برویکبارررر دیگه کلکسیون شد وبحث ودعوا واون بی احترامی وبی ادبی کرد و زدو..ورفتم بهدقصد جدابی رفتم واقعا رفتم جدا شم اون بار بعد ده سال دید حق بامنه سر ۵ روز اومد سراغم بااینکه بهم زنگم میزد محتدمانه جوابشو میدادم اما مشغول کارای شکایتم بودم باعزت واحترام برم گردوند درحالی که فقط ۲نفربزرگتر خبرداشتن که اومدم قهر. بهوچه دلیل.چون ده سال تذکر داده بودم اگربرم دیگه برنمیگردم. الان هم درصدی تغییرکرده واین فرصت رو بخاطر بچم دادم.

بلاک میکنه عزیزم حرف نمیزنه

عکس بچه بدون هیچ حرف ودر خواستی براش فرستادی ببینه؟اگر بازم بلاک کرد ولش کن.بذار دوتا بزرگتربرن باهاش حرف بزنن ارومتربشه نرم بشه

بابابخدا باادم منطقی وباشعور خیلی راحت میشه مشکلاتو حل کرد.شوهرمن اگررررر حق بلهاتم باشه این کارارو ...

آره بابا آدم بخواد زندگی کنه نباید خونشو ترک کنه رفتن از خونه یعنی اون زندگی دیگه مال من نبست شوهرمن بچه ننس بعد ۱۸ سال زمدگی هنوزررر پدر منو درآورده هنوز حرفش ننم خواهرام منم دیگه نمیکشم خسته شدم ولی بازم نمیرم کجا برم دو تا لجه دارم کاش شوهرامونم مثل خودمون بودن

استارتر خودت خراب کردی خودتم درستش کن زن زندگی باش سفت و محکم مشکلاتت رو خودت حل کن زمدگیتو نریز تو دایره زندگی حرمت داره شوهرت غرور داره