2777
2789
عنوان

پزشـــــــــــــــکی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 45 پست
من پرستاری دانشگاه تهران قبول شدم...راستش منم عاشق پزشکی بودم و هستم و میخواستم یه سال دیگه پشت بمون ...

چندسالتونه؟

همین دیگه بخاطر سه تا درس  این همه سال رو به باد دادم.... خیلی روزای سختی رو میگذرونم. 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
اره ولی خیلیا به خاطر درامد و پرستیژ و بقیه چیزا میرن آخرم مثل چی پشیمون میشن انقدر که سخته تخصیل تو ...

قشنگیش به سخت بودنش هست... من دیوونه این رشته ام. درامدم برام مهم نیست. پرستیژ هم همینوطور... هیچکس نیمفهمه اینو من عاشقشم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالتونه؟ همین دیگه بخاطر سه تا درس  این همه سال رو به باد دادم.... خیلی روزای سختی رو میگذر ...

من 18...بخدا این سه تا درس اونقدرام معضل نی عزیزم ما پارسال مشاوره مدرسمون میگفت ریاضی و فیزیکتون رو هم بشه 60هم واسه پزشکی کفایت میکنه...بعدم تو رو نقاط قوتت تمرکز کن....همین که زبانت عالیه کلی جلویی...برا شیمی پایه کتاب مبتکران بگیر از درسنامه هاش استفاده کن..کلی تست بزن فوقش چن جلسه رفع اشکال معلم میگیری...ریاضی و فیزیک سهم هربخش تقریبا معلومه تو کنکور...تمرکزت رو بذار رو مباحث پرسوال

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🤍
من 18...بخدا این سه تا درس اونقدرام معضل نی عزیزم ما پارسال مشاوره مدرسمون میگفت ریاضی و فیزیکتون رو ...

اخه امسال با تاثیر قطعی معدل فک میکنی 60 بازم کفاف میکنه؟؟؟  تا ترم اول سوم 18 بودم. اما نهایی رو کمی خراب کردم. ترمیم معدل هم همش کشکه...

کاش میشد یکی کمکم کنه....

اون سه تا درس رو برا خودم غول کردم و دارم از بین میرم دیگه.  البته دلیلش اینه نیمخونم. مثلا یه بار شیمی رو 22 هم زدم. اما خب... کمی برنامه ریزی رو مشکل دارم

اگر شغل پزشکی رو دوست داری بخون با علاقه درس خوندن و کار کردن به سلامت روانت کمک میکنه. در مورد اون ...

من عاشق این رشته ام. اصلا به پول و درامدش فکر نمیکنم. فقط دوس دارم بهش برسم. نمیخوام ته دلم بمونه.... کمال گرا هستم. اما نه ادمی که از این شاخه به شاخه بپرم

من رشته ای که خوندم حداقل برای خودم خیلی سخت تر از پزشکیه، شاید چون علاقه نداشتم

شما چندسالتونه؟ خب چرا سراغ چیزی که دوسش دارید نمیرین؟

من عاشق این رشته ام. اصلا به پول و درامدش فکر نمیکنم. فقط دوس دارم بهش برسم. نمیخوام ته دلم بمونه... ...

موفق باشی عزیزم. ولی اینو در نظر بگیر که کمال گرایی از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست. کمالگرایی همیشه 100 رو خواستنه به 90 راضی نبودنه اگه اینطوری هستی سعی رو خودت کار کنی که پایینش بیاری چون برای سلامتیت اصلا خوب نیست و وقتی به یه چیزی می رسی تازه فکر می کنی چیزی نداری و دوباره هدف جدیدی که عذاب اوره. ودجای خوشحالی داره که اهل از این شاخه به اون شاخه پریدن نیستی. 

اخه امسال با تاثیر قطعی معدل فک میکنی 60 بازم کفاف میکنه؟؟؟  تا ترم اول سوم 18 بودم. اما نهایی ...

تاثیر معدلم من شنیدم 30به70شده‌...یعنی بازم 70درصده کنکور با خودته...بعدم بهترین روش برای ریاضی و فیزیک که برا خود منم که از بعد عید شروع به خوندنشون به طور جدی کردم و جواب گرفتم و هردو رو هم تقریبا 90شد...این بود که مباحث مهمتر و پرسوال ترو خوب یاد گرفتم بعدم تستهای کنکور 10سال اخیر رو تقریبا دوبار زدم...یعنی میشه گفت تست تالیفی برا این دو درس خیلی خیلی کم زدم...اگرم خیلی نگران معدلتیونید میتونید درسای سوم دبیرستان رو امتحان ترمیمی بدید

تاثیر معدلم من شنیدم 30به70شده‌...یعنی بازم 70درصده کنکور با خودته...بعدم بهترین روش برای ریاضی و فی ...

ترمیم دادم. نمرات رو ارسال نمیکنن. ...

یعنی اگه کل دروس رو 70 بزنم. میتونم قبول شم؟؟؟؟ شما کسی رو سراغ ندارید که بپرسید ازش ؟

من 37 سالمه، دیگه هم از فضای کنکور خیلی دور شدم هم قاطی رشته فعلی خودم شدم

هرطور راحتین... اما حداقلش تا عمومی میتونید پیش برید و به ارزوتون رسیده باشن...

راستی دوس داشتین الان تو همین سن که هستید تازه افتتاح مطب داشتید یا مثلا دانشجوی تخصص بودین؟ خیلی دوس دارم خودمو از دید یه سی و چند ساله ببینم. ده یازده سال بعد خودمو. مهمه که جواب بدید

ترمیم دادم. نمرات رو ارسال نمیکنن. ... یعنی اگه کل دروس رو 70 بزنم. میتونم قبول شم؟؟؟؟ شما کسی رو س ...

کلا درسا رو 70بزنین که خیلی عالیه...ولی منظورشون از تاثیر 30،70این نیست...یه سرچ تو اینترنت بکنید نحوه تاثیر قطعی معدل جواب سوالتون رو میگیرید...من قبلا دیده بودم ولی الان دقیق خاطرم نیست