2777
2789
عنوان

پزشـــــــــــــــکی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 45 پست

برای رسیدن به رویاها هیچ وقت دیر نیست...صدبارم اگه شکست بخوری ولی اگه امید و انگیزه داشته باشی بالاخره موفق میشی...در ضمن من به عنوان کسی که پارسال کنکور داده بهت میگم شرایطت از نظر درسی خیلی خوبه...همین که زیستت 70نصفه راه رو رفتی...از همین الان قشنگ باانگیزه شروع کن...بی شک موفق میشی اگه عاشق باشی..

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یچیز دیگه هم هست

اگه واقعا پزشکی رو دوس داری ادامه بده.

ولی اگه از روی احساسات داری تصمیم میگیری ک‌مثلا به پزشکی برسی عشق گذشتت رو حرص بدی اصصلا عمرت رو تلف نکن.یه مشاوره هم برو حتما.

فک کنم شما آدم کمال گرایی باشید درسته؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
برای رسیدن به رویاها هیچ وقت دیر نیست...صدبارم اگه شکست بخوری ولی اگه امید و انگیزه داشته باشی بالاخ ...

شما چی میخونی؟؟؟ همین دیگه وقتی میبینم زیست رو قشنگ بلدم... بغض خفم میکنه که چرا به هدفم نرسم... قبلا به سن فکر نمیکردم اما امون از ادمایی که بقیه رو نا امید میکنن... 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
یچیز دیگه هم هست اگه واقعا پزشکی رو دوس داری ادامه بده. ولی اگه از روی احساسات داری تصمیم میگیری ک ...

نه اصلا. من عاشق پزشکی ام. همه همون سال منتظر قبولیم بودن. اما شوک بزرگی بود هم برا خودم هم برا خونوادم. ربطی به انتقام یا حرص دادن نداره

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
آخه همه چی که پزشکی نیست ...انقدرم همه رفتن که چند سال دیگه اشباع میشه این چه طرز فکریه که همه فک می ...

عزیزم من علاقم به پزشکی فرای موقعیت اجتماعیو درامدو...هست، من وجودم عاشق این رشتست، از بچگی همیشه کتابهای مرتبط با این رشته رو می خوندم، هنوزم خیلیاشو دارم

عزیزم من علاقم به پزشکی فرای موقعیت اجتماعیو درامدو...هست، من وجودم عاشق این رشتست، از بچگی همیشه کت ...

اره ولی خیلیا به خاطر درامد و پرستیژ و بقیه چیزا میرن آخرم مثل چی پشیمون میشن انقدر که سخته تخصیل توی رشته پزشکی

🌼🌸
شما چی میخونی؟؟؟ همین دیگه وقتی میبینم زیست رو قشنگ بلدم... بغض خفم میکنه که چرا به هدفم نرسم... قبل ...

من پرستاری دانشگاه تهران قبول شدم...راستش منم عاشق پزشکی بودم و هستم و میخواستم یه سال دیگه پشت بمونم که خانواده نذاشتن و الانم کلی پشیمونم و دنبال راهیم برا رسیدن به پزشکی...ولی اصلا به خودت انرژی منفی نده.ریاضی و فیزیک و شیمی چیزی نیس که نتونی تا کنکور جمع کنی..فقط باید بخوای و ذهنت رو رو هدفت متمرکز کنی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🤍
سعیتو بکن اصلا ب کسی کار نداشته باش وقتی آنقدر دوست داری پزشک بشی بازم امتحان کن. فقط ب من بگو چجوری ...

من پایه ام خوبه. البته فیزیکم داغونه. ریاضیمم نخوندم با اطلاعات قبلی 13 زدم. منابع اکثر انتشارات رو دارم.

اگر شغل پزشکی رو دوست داری بخون با علاقه درس خوندن و کار کردن به سلامت روانت کمک میکنه. در مورد اون اقا هم همه چی تموم شده. ادمی که نبودنش اینقدر نابودت کرده ببین اگه بود چقدر داغون بودی. پس بابت نبودنش خوشحالی کن. به بقیه ادما فرصت جدید بده که وارد زندگی و قلبت بشن ولی واسه خودت ملاک قرار بده. اعتماد به نفس خودت رو بالا ببر و به زوایای مثبت خودت و زندگیت تا الان فکر کن. ولی حتما یه تست کمال گرایی بده، که اگه به خاطر ابهت پزشکی دوست داری پزشک بشی باز هم بعد از رسیدن بهش احساس کمبود رهات نمی کنه. در ضمن الان پزشکی ابهت سابق رو نداره و به جز قدیمی ها جدیدها خیلی درامد بالایی ندارن و گاهی هم بیکار می مونن تو شهرهای بزرگتر مخصوصا. و برای مهاجرات جز رشته های پر شانس برای اقامت نیست. موفق و شاد باشی همیشه عزیزم. سرتو بالا بگیر و از تجربباتت خجالت نکش. بهشون افتخار کن. به شجاعت تجربه کردن. به قدرت عاشق شدنت. خودتو دوست داشته باش دوست گلم.