2777
2789
عنوان

دوستان کرمانی میشه بیاین

1212 بازدید | 14 پست

بچها سونوگرافی دکتر عباد زاده و دکتر میرشکاری چ جوری نوبت بگیرم؟ واسه سه چهار هفته دیگ نوبت میخام شماره ای چیزی اگ دارین برام بفرستین؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

دکترعباد زاده نوبت دهیش واقعا سخت.اگه واسه۳.۴هفته دیگه میخواهی همین امروزبرو.که بهت نوبت بدن 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
دکترعباد زاده نوبت دهیش واقعا سخت.اگه واسه۳.۴هفته دیگه میخواهی همین امروزبرو.که بهت نوبت بدن 

حضوری نمیتونم برم😔یه شهر دیگ خونه مامانمم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری نمیتونم برم😔یه شهر دیگ خونه مامانمم

من شماره اشوندارم اگه دوست داری فامیلیت بگومن میرم واست نوبت میگیرم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
من شماره اشوندارم اگه دوست داری فامیلیت بگومن میرم واست نوبت میگیرم

زحمتت میشه گلم 😔

زحمتت میشه گلم 😔

من باید عصربرم ازادی اگه دوست داری یاشماره واست میکیرم یا نوبت یاخودت زنگ بزن ۱۱۸شماره اشوبگیر

من باید عصربرم ازادی اگه دوست داری یاشماره واست میکیرم یا نوبت یاخودت زنگ بزن ۱۱۸شماره اشوبگیر

پس بیا خصوصی عزیزم

درخاست دوستی دادم

مناجونم دکتر عباد زاده با هزینه پایین چون استاد دانشگاه علوم پزشکی هست همه روزه غیر از دوشنبه ها وپنج شنبه ها تو شفا سنو گرافی انجام می ده ساعت 6 صبح برو نگهبانی شفا نوبت بگیر ازش هر روزی خواستی عزیزم عالی هست خودم سنو nt را رفتم با هزینه کم فکر کنم 30تومنی شد با دفتر چه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
مناجونم دکتر عباد زاده با هزینه پایین چون استاد دانشگاه علوم پزشکی هست همه روزه غیر از دوشنبه ها وپن ...

عزیزم من میخام انومالی برم انومالی داره؟

عزیزم من میخام انومالی برم انومالی داره؟

آره عزیزم من یکشنبه می روم نتیجه اش را بهت می گویم یکشنبه صبح زود می روم برا نوبت چون 18 هفته ام میشه داره روزی ده نفر بیشتر نمی بینه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
آره عزیزم من یکشنبه می روم نتیجه اش را بهت می گویم یکشنبه صبح زود می روم برا نوبت چون 18 هفته ام میش ...

عزیزم پس ببا خصوصی تا شمارمو بدمت درخاست دوستیمو قبول کن 

عباد زاده کارش خیلی عالیه حضوری بری وقت میده بهت برا 3 هفته دیگه میرشکاریم بد نیس اما ن بخوبی عباد ...

یه شهر دیگم نمیتونم حضوری برم😭