بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 عنوان بچه ها راهنمایی کنید خواهشاااااا 162 بازدید | 31 پست ۹روز از خوردن قرص اورژانسی میگذره ولی پریود نشدم.یه کم ترشح دارم و دوروزه با معده درد از خواب بیدار میشم.امکان داره حامله باشم.بی بی بذارم الان جواب میده یا زوده 1397/07/10 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arnikajoon عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 قبل از خوردن قرص بازم خطر کردی؟قرصتو چه جوری خوردی؟طبق مصرف خوردی؟ خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 قبل از خوردن قرص بازم خطر کردی؟قرصتو چه جوری خوردی؟طبق مصرف خوردی؟ بله عزیزم طبق مصرف خوردم فقط فرداش دوباره رابطه داشتم مه هنوز ۲۴ساعت از خوردن قرص نگذشته
arnikajoon عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 بله عزیزم طبق مصرف خوردم فقط فرداش دوباره رابطه داشتم مه هنوز ۲۴ساعت از خوردن قرص نگذشته پس من فکر کردم گفتی9روزه قرص خوردی؟متظورت اینه که کلا قبل از خوردن قرص عقب انداخته بودی؟ خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
arnikajoon عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 پس من فکر کردم گفتی9روزه قرص خوردی؟متظورت اینه که کلا قبل از خوردن قرص عقب انداخته بودی؟ اگه از خوردن قرص 24ساعتم نگذشته نگران نباش.میشی خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 پس من فکر کردم گفتی9روزه قرص خوردی؟متظورت اینه که کلا قبل از خوردن قرص عقب انداخته بودی؟ نه عزیزم درست متوجه شدی از خوردن قرص ۹روزه گذشته تازیخ پریودم ۲۰مهر که هنو ۱۰مونده
بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 ببخشید بد تایپ کردم منظورم این بود که ۲۴از خوردن قرص نگذشته بود دوباره رابطه داشتم
arnikajoon عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 ببخشید بد تایپ کردم منظورم این بود که ۲۴از خوردن قرص نگذشته بود دوباره رابطه داشتم مهم نیست اگه قبلش خطر نکرده باشی باردار نیستی.من نظرمه بیبی چک بذار خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
4446 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 968 انشاله که باردار نیستی ولی اگه استرس داشته باشی باعث میشه دیرتر پریود بشی. اما اشتباه کردی که بعد قرص بازم رابطه داشتی.
بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 مهم نیست اگه قبلش خطر نکرده باشی باردار نیستی.من نظرمه بیبی چک بذار بعد ۹روز جواب میده
بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 انشاله که باردار نیستی ولی اگه استرس داشته باشی باعث میشه دیرتر پریود بشی. اما اشتباه کردی که بعد قر ... بعد قرص قصدم جلوگیری بود ولی نشد میخواستم دوباره قرص بخورم شوهرم نذاشت
arnikajoon عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 بعد ۹روز جواب میده والا قائدتا باید میشدی.ضرر نداره .خیالت که راحت میشه.آخه اگه قرص رو درست خوردی که حامله نیستی. خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
mamisamyar عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 نه عزیزم درست متوجه شدی از خوردن قرص ۹روزه گذشته تازیخ پریودم ۲۰مهر که هنو ۱۰مونده به نظر من بارداری چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
mamisamyar عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 1028 والا قائدتا باید میشدی.ضرر نداره .خیالت که راحت میشه.آخه اگه قرص رو درست خوردی که حامله نیستی. قرص درصد خطا بازم داره 100 درصد نیست که... چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
بوتیا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1614 والا قائدتا باید میشدی.ضرر نداره .خیالت که راحت میشه.آخه اگه قرص رو درست خوردی که حامله نیستی. منم بخاطر همین نگرانم که چرا تا حالا نشدم.بله عزیزم قرص رو همون روز چند ساعت بعد رابطم خوردم