2777
2789
عنوان

صبح خواب دیدم شوهرم عوض شده 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا منم همیشه ازین خواب ها میبینم علت خاصی داره!؟

منم مثل شما خیلی ازین خوابا میبینم...90درصد عشقا وشوهرای توی خوابم کسی غیراز همسر خودمه.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
منم میبینم زیاد😐 اوایل ب شوهرم‌میگفتم‌غیرتی میشد خیلی 😁الان نمیگم دیگه . 

مثلا منم همین شب دیدم😂

نه بابا من به شوهرم تعریف میکنم کلی میخنده...ولی میدونم بعدش خودش میره تو فکر

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍

رویای آدما اون شرایطیه که دوست دارن داشته باشن و توی واقعیت اون شرایط رو ندارن

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
مثلا منم همین شب دیدم😂 نه بابا من به شوهرم تعریف میکنم کلی میخنده...ولی میدونم بعدش خودش میره تو ف ...

آره حتما تو فکر میرن که چرا ما این خوابو دیدیم

والا ۸ ماه از حاملگی من گذشته هنوز یبار منو بغل نکرده

واقعا؟ حالا اون باز یه حساسیتی روت داره این که مجسمه ای بیش نیست

بخدا فک کنم حتی گوشیمم بگیره خیلی گیره یعنی قبر خودمو کندم اگه بخوام همچین خواب بی راهی ببینم😕😕

مجسمه ک ادمو ناهار نمیبره بیرون عزیزم☺

من پريشب اين خوابو ديدم كمبود محبتم ندارم خخخخ

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
منم مثل شما خیلی ازین خوابا میبینم...90درصد عشقا وشوهرای توی خوابم کسی غیراز همسر خودمه.

چه جالب...من همیشه خودمو با خواستگارام میبینم توخواب.. مخصوصا یکیش رو خیلی زیاد میبینم

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍

شوهرم اينقدر بهم ميرسه حد نداره ولي اين خوابو ديدم 😁البته اون اقا كسي بود قبلا ميخواستمش 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید