2777
2789

شيرم خيلي زياده خييييلي 

ولي بچم خوب وزن نميگيره خودمم حس كردم كه ابكيه البته من رژيم الرژيم 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم آلرژی نمیدونم چیه،ولی شنیدم تخمه آفتابگردون عجیب شیرو چرب میکنه.اگه میتونی زیاد بخور

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

منم شیرم خیییییلی زیاد بود ولی ابکی بود دیگه دکترم برام مولتی پریناتال وکلسیم کِر تجویز کرد خوردم خیلی خوب شدم پسرمم تا ب شیرم بود خیلی تپل وخوب بود

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

قلم هم خیلی خوبه.

قلم بخر تو زودپز سه چهار ساعت بپز،بعد روغنشو با اون آب ژله ایاشو فریز کن هروقت سوپی آبگوشتی خورشتی چیزی مسپزی یه تیکه بنداز توش،قلم شتر اگه باشه که دیگه خیلی بهتر

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
منم شیرم خیییییلی زیاد بود ولی ابکی بود دیگه دکترم برام مولتی پریناتال وکلسیم کِر تجویز کرد خوردم خی ...

چه جالب منم اين ماه اين دوتارو فطع كردم تا وقتي كه ميخورم خوب وزن گرفت يعني ممكنه پريناتال تاثير بزاره 

خدایا شکرت 🫀