2777
2789
عنوان

بحث اعتقادي و حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 98 پست
اولش كفتم هر جور تو بكي فكر ميكردم عوض ميشه شده ها خيلي شده فقط از اين روسري لامصب دست ور نميداره ان ...

عزیزم وقتی مسلمون شدیم یعنی همههه چی درکنار هم نمیشه دین رو گلچین کرد یا رومی روم یا زنگیه زنگ همه چی زنجیروار بهم مربوطه میشه مثلا میشه یکی از انگشتای دست وقطع کرد؟؟بعد بگیم اشکال نداره حالا یه انگشتم نباشه دست آدم فلج نمیشه که همهههه اجزای بدن درکنار هم معنی پیدا میکنن دینم همینه همههههه چیز در کنار هم میشه مسلمون واقعی اینام همش حرفه که دلت پاک باشه وفلان دین گلچین شدنی نیستتتتت 

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
در کنار این تاکید اگه همسر و خانواده ی همسرش اخلاق خیییییلی خوبی داشته باشند فکر نمیکنم این مسئله اس ...

نه همه اخلاقش خوبه اين بده حالا اينم درست شده ها اويل نميذاشت تنها بيرون برم الان كامل ازادم كامل فقط پيش اقايون فاميل اون سه گوش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دو حالت داره

یا اخرت هست یا نیست

اگر باشه که 90 درصد هست پس پوشش شما یکی از ملاک های مسلمونی و بهشتی یا عذابی بودنت هست

اگر حجاب کنی و قیامتی باشه قطعا ضرر نمیکنی اما اگه نکنی و قیامتی باشه فقط ای کاش برات میمونه

اگرم کلا اخرتی نباشه که بازم ضرر نکردی

لطفا خودتون رو با این حرفا گول نزنید. بارهای توی قران در مورد اه و حسرت بلافاصله بعد از مرگ تذکر داده شده که دیگه هیچ راهی نیست هیچ راهی .....

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
وقتي از ته دل نيس ارزشي داره؟

عزیزم مگه شما مسلمون نیستی فارغ از مذهبت که حتی اگر اهل تسنن هم باشی باید روسری بزاری ایرانو خارج هم نداره

مگر اینکه دینت چیز دیگه ای باشه، باز هم دراون صورت باید تو ایران از قوانین پیروی کنی و روسری بزاری، حالا با سفرهای خارج از کشورتون من کاری ندارم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بله،، دقیقا اعتقاد به حجاب به مسلمونی ربط داره نازنینم صراحتا آیه قرآن داریم

خیلی چیزای دیگه هم هست کلی۶ ملت ما فقط حجاب شده شرط مسلمونی،

اگه اینجوره وام هم بگیری از بانک نامسلمونی!

دروعم بگی نامسلمونی و ...

همه مردم یه تیکه از دین رو رعایت نمیکنن

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
عزیزم وقتی مسلمون شدیم یعنی همههه چی درکنار هم نمیشه دین رو گلچین کرد یا رومی روم یا زنگیه زنگ همه چ ...

خب منم همينو ميكم واقعا كي مسلمون كامله تو اين دنيا ميرن مسجد نماز بعد غيبت حجاب دارن با كلي ارايش

عزیزم خودت از اول پذیرفتی روسری سرت کنی.

درواقع شوهرت تغییر نکرده. شما نظرت عوض شده.

من خودم بی حجابم. ولی می گم اگه مشکلتون فقط همون یه تیکه پارچه است قابل حل شدنه.

هرچند حدس می زنم کلا از زندگیت راضی نیستی

واقعا دوس دارم از ته دل رعايت كنم اما نه فقط تو ايران هر جا رفتم ولي نميتونم 

خب باید ایمانتو قوی کنی. میگن ازدواج تکامله یکی از قسمتهایی که تکمیل میشه دینه. یعنی شما و همسرت همدیگه رو از نظر معنوی بالا ببرید. نیومدیم زندگی کنیم و انواع لذت ها رو تجربه کنیم که. اومدیم خودمونو محک بزنیم

عزیزم وقتی مسلمون شدیم یعنی همههه چی درکنار هم نمیشه دین رو گلچین کرد یا رومی روم یا زنگیه زنگ همه چ ...

پس کسی که وام میگیره هم مسلمون نیست

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
عزیزم مگه شما مسلمون نیستی فارغ از مذهبت که حتی اگر اهل تسنن هم باشی باید روسری بزاری ایرانو خارج هم ...

ييعني بهشت فقط مال ايرانياس؟ اروپا ميره جهنم؟

خب منم همينو ميكم واقعا كي مسلمون كامله تو اين دنيا ميرن مسجد نماز بعد غيبت حجاب دارن با كلي ارايش

شما کامل باش

هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت....

خیلی چیزای دیگه هم هست کلی۶ ملت ما فقط حجاب شده شرط مسلمونی، اگه اینجوره وام هم بگیری از بانک نامسل ...

کسی نگفت اونای دیگه نیس 

اینجا بحث وام و دروغ و ... نیس 

فقط مبحث حجابه 

ماخانما عاشق مهریه اسلامیم و منزجر از حجاب اسلام 

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
پس کسی که وام میگیره هم مسلمون نیست

عزیزم نمیگیم مسلمون نیست. میگیم حجاب بارز ترین و راحت ترین شرط مسلمون بودنه. هرکسی که مسلمون هست ساده ترینش اینه که حجابش رو رعایت کنه و بعد به بقیه قسمت ها برسه و تکیل کنه. نمود ظاهری اسلام به پوششه