2777
2789
عنوان

بحث اعتقادي و حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 98 پست
اولش كفتم هر جور تو بكي فكر ميكردم عوض ميشه شده ها خيلي شده فقط از اين روسري لامصب دست ور نميداره ان ...

عزیزم اسلا،مذهب تشیع یکی از مسائل مهمش حجابه.

یعنی نمیدونی!!!!!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خوب پس تنها راه همونه که مشاور گفت یبار سفت پیش برو شاید ترسید درست شد

گير نيس فقط ميريم خارج ميكه روسري من ميكم نه وقتي ميكم چرا ميكه مسلمونيم اما پيش فاميلاي خودش ميكه راحت باش پيش فاميلاي من نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولي اول ددل پاك مهمه خيليا هستن دلشون لجنه نقاب دارن

حجاب هم شرطشه. من میگم دل پاک صرفا کافی نیست باید همه چیز انسان شبیه مسلمون باشه و ظاهر احتمالا راحت ترینشه

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
ولي اول ددل پاك مهمه خيليا هستن دلشون لجنه نقاب دارن

شما که هم دلت پاکه یه روسری کت چیزی نیست 

نمی گه که معجر ببند برو تو خیابون

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
گير نيس فقط ميريم خارج ميكه روسري من ميكم نه وقتي ميكم چرا ميكه مسلمونيم اما پيش فاميلاي خودش ميكه ر ...

برا همین دو راهی هاست که میگم ملاک رو خدا قرار بده 

نه حرف همسرت

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی

واقعا ابن که زن و شوهر توی  یه سری مسائل باید تفاهم‌داشته باشن خیلی لازمه...

من خودم یادمه خواستگار به خاطر اینکه خیلی تاکید بر حجاب داشت و من نبودم رد کردم،

جالب ابنکه من میگفتم بی حجابم، میگفت عیب نداره، حالا  یه مدت رعایت کن شاید نطرت تغییر کرد!،

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
گير نيس فقط ميريم خارج ميكه روسري من ميكم نه وقتي ميكم چرا ميكه مسلمونيم اما پيش فاميلاي خودش ميكه ر ...

شما اختلاف نظردارید تنها راه اینه که یا یکیشون کناربیاد یا باهم به توافق برسید یا جداشید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
چرا میتونه، به هر چی اعتقاد نداشته باشی، اجبارش ادیتت خواهد کرد

در کنار این تاکید اگه همسر و خانواده ی همسرش اخلاق خیییییلی خوبی داشته باشند فکر نمیکنم این مسئله استارتر رو اذیت کنه،،، حس میکنم مسائل دیگه هم احتمالا دخیل شده

واقعا ابن که زن و شوهر توی  یه سری مسائل باید تفاهم‌داشته باشن خیلی لازمه... من خودم یادمه خوا ...

نه ادما نميتونن عوض شن من طرف خونواده شوهرم راحتم همه الكي حجاب دارن مثلا تيشرت با روسري بري... تو اين حجاب

وقتي از ته دل نيس ارزشي داره؟

الان مسئله شما مذهبی نیس

مسئله اینه که دونفر تو زندگی مشترک باید رایت هم رو جلب کنن

پس مهم نیس چی قبوله چی نیس مهم اینه که هر وتو از شرایطتون راضی باشید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم