شوهرم هرروزاونم ب مدت ده تا۲۰دقیقه بامادرش حرف میزنه اونم پیش من نه ازش میپرسم میگه حرفای عادی میدونم حرفاشون عادیه اما همینکه پیش من حرف نمیزنه حرص میخورم وقتی قایمکی توگوشیش میبینم ک زنگ زده اعصابم خوردمیشه چراباید یه مردانقد وابسته ب مادرش باشه انقد زنگ بزنه مگه دختره اخه چیکارکنم بااین مشکل هرچقدرم حرف میزنم درست نمیشه فقط خودم حرص میخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=69781930]ببین ی راهکار خوب برات دارم اینقدبهش گیربده و حساسیت نشون بده ک شوهرت ازت سیرشه و بذاره بره و ...[/QUب نظرت خوبه درباره میز شام حرف بزنیم ک نی نی سایت پرشده
سخت نگیر خودت اذیت میشی.من با مادرشوهرم تو ی ساختمونیم. شوهرم اکثرا تنها ی ساعتی میره پیشش و باهم حرف میزنن. بااینکه سه تا پسر داره اما بیشتر کاراشو ب شوهر من ک ته تغاریه میگه. اما من میگم منم پسر دارم پسرم واسم جبران میکنه بعذ 😂
حمید عشقمن😍😍😍 خدایا سایه شوهرمو از سرم کم نکن و مواظبش باش😇 خدایا هزاران بار شکرت بخاطر داشتن گل پسرم 👨👸👶
اگه یه روزی بتونیم بفهمیم همونقدر که مادر خودمون عزیزه مادر همسرمونم براش عزیزه و اونقد که خودمون واسه پسرمون میمیریم مادر شوهرمون شوهر ما که پسرشه رو میخاد انقد اختلاف و این مسائل بچگانه پیش نمیاد