2777
2789
عنوان

زنگ زدن بیش ازحدشوهرم به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 49 پست
مادرشوهر همینه عزیزم..بیخیال باش..سخت نگیر..منم اون اوایل خوشم نمیومد ازین کارش ولی وقتی دیدم حرف خا ...

مثلاهرمشکلی توزندگی براش پیش میاد ب شوهرمن میگه انگار خودش شوهرنداره ببین زندگی چقدبالاپایین داره چرابه اون یکی پسرش نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=69781930]ببین ی راهکار خوب برات دارم  اینقدبهش گیربده و حساسیت نشون بده ک شوهرت ازت سیرشه و بذاره بره و ...[/QUب نظرت خوبه درباره میز شام حرف بزنیم ک نی نی سایت پرشده

ولی بخدا من پسرم بزرگ شه بفهمم زنش رو این چیزا میخواد پسرمو ازم دور کنه خونش برام حلال میشه پسرم جون ...

شما اگه در اینده حدو مرز رو رعایت کنی و بیشتر بزاری عروس و پسرتون باهم باشن تا شما هیچ وقت ازتون دور نمیکنه پسرتون رووووو 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

والا من که خوشحال میشم شوهرم به مامانش زنگ میزنه. تازه اگه چند روز بشه زنگ نزنه خودم یادآوریش میکنم که: به مامانت زنگ بزن امروز.

خب مشکلاتشو به پسرش بگه چی میشه مگه ؟ عمری زحمت بزرگ کردنشو کشیده، خوبه حالا دورید ازشون 

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

مادر و پدر و خواهر همسر من هر کدوم روزی ۳ تا ۴ بار زنگ میزنن.

بعد اینکه میاد خونه هم به تلفن خونه زنگ میزنن.

هر روز هم باید با بچه من صحبت کنن.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
شما اگه در اینده حدو مرز رو رعایت کنی و بیشتر بزاری عروس و پسرتون باهم باشن تا شما هیچ وقت ازتون دور ...

آره موافقم اتفاقا من از اوناشم که دوست دارم پسرم به رندگی خودش برسه منم تو حال خودم باشم اتفاقا اینجوری بیشتر میچسبن به آدم

سخت نگیر خودت اذیت میشی.من با مادرشوهرم تو ی ساختمونیم. شوهرم اکثرا تنها ی ساعتی میره پیشش و باهم حرف میزنن. بااینکه سه تا پسر داره اما بیشتر کاراشو ب شوهر من ک ته تغاریه میگه. اما من میگم منم پسر دارم پسرم واسم جبران میکنه بعذ 😂

حمید عشقمن😍😍😍 خدایا سایه شوهرمو از سرم کم نکن و مواظبش باش😇 خدایا هزاران بار شکرت بخاطر داشتن گل پسرم 👨👸👶
[QUOTE=69781930]ببین ی راهکار خوب برات دارم  اینقدبهش گیربده و حساسیت نشون بده ک شوهرت ازت سیرش ...

شماحتی منظور منو متوجه نمیشی دیگه چ برسه به بعدش

منظورم اینه این حساسیتاتو کنار بذار تا زندگیت حفظ بشه نه اینکه اینجا چیزی دربارش ننویس

خوبه شما شوهرت روزی یبار 20 مین با مادرش میحرفه 

من مادر شوهرم هر روز بیست بار میزنگه با شوهرم میحرفه خوبه جای من نیستی یا من عین تو نیستم

خدا به دور 😐😐😐😐 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

اگه یه روزی بتونیم بفهمیم همونقدر که مادر خودمون عزیزه مادر همسرمونم براش عزیزه و اونقد که خودمون واسه پسرمون میمیریم مادر شوهرمون شوهر ما که پسرشه رو میخاد انقد اختلاف و این مسائل بچگانه پیش نمیاد 

البته گذشته از مادر شوهرای خبیث

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...