2777
2789
عنوان

زنگ زدن بیش ازحدشوهرم به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم یه بچه۳ ساله ازخانوادش دوریم اخه فقط ب مادرش میزنگه باباش نه واقعا حرصم درمیاد

همچین میگی فقط به مادرش میزنگه انگار دوست دخترشه...

منم از مامانم دورم هر روز بهش میزنگم...

فقطم به مامانم میزنگم بعد با بابامم صحبت میکنم...

چرا الکی بحث درست میکنی اسه خودت..

اگه مامانش تو زندگیتون دخالت میکنه حق داری

وگرنه الکی گیر میدی

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

خخخ عزیزم چقد حساسی شوهر منکه تا بیکار میشه یه زنگ به مامانش میزنه شاید در روز سه چهاربار هم بشه خونشونم نزدیکه گاهی میره سرمیزنه میاد دروغ نگم یکم حسودیم میشه ولی خوب اونم مادره یه عمر زحمتشو کشیده

وا😨😨

منم از خانواده م دورم

روزی حداقل ۳ بار زنگ میزنم وقتی همسرم نیست😂😂😂😂 

نه قیبت همسرم رو میکنم و نه چیز بدی میگم

حساس نشو

پسرا مامانشون رو دوست دارن

پسری که از مامانش متنفره بزودی از زنش هم متنفر میشه 😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
برامن جلومن حرف نمیزنه میگه ناراحت میشی اما گفتم وقتی قایمکی حرف میزنی بیشترناراحت میشم درحداحوالپرس ...

مادرشوهر همینه عزیزم..بیخیال باش..سخت نگیر..منم اون اوایل خوشم نمیومد ازین کارش ولی وقتی دیدم حرف خاصی نیست و فقط واسه احوالپرسیه بیخیال شدم...مگه چی میگن بهم که فکر میکنه تو ناراحت میشی ؟؟؟!!

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...