2777
2789
عنوان

چطور از همسرتون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5964 بازدید | 97 پست
بهش بگو واسه من ماهیانه تعیین کن . من دوس ندارم هر روز دستم جلوت دراز باشه واسه پول. من خودم هر از ...

منم بهش گفتم من دوس ندارم واسه هر چیزی هی بهت بگم پول بده، خونه بابا همیشه بهم پول تو جیبی میداد تا حالا نشده بود به اونجا برسه خودم بهش بگم بهم پول بده

چ مرفه  شوهرت چیکاره اس  ک دو تومن پول توجیبی میده

نمايندگي فروش و خدمات پس از فروش كولرگازي گودمن و ريم داره..

تو بازار بزرگ هم فروشگاه پوشاك داره☺️

خداروشكر كارش خوبه و ٦ماه اول سال درامدش عاليه و ٦ماه دوم درامدش معموليه ولي تلاشش خيلي زياده 😍🙈

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم همدرد شمام این بستگی به تربیت خانوادگی شوهرت داره و اینکه زمان مجردی چه مدلی زندی میکرده د ...

تو خانواده شون فقط شوهر من اینطوریه، مادر شوهر من کل زندگی پدر شوهرم دستشه، خونه به نامشه،  پدر شوهرم ازش پول تو جیبی میگیره، 

شوهر خواهرشوهرم زرگره پدرشوهرم مصالح ساختماني داره فقط بريز و بپاش ميكنن اونوقت چندرغاز حقوق كارم ...

ای وای چه بی انصاف   دیگه نره پس چه کاریه وقتی قدرشو نمیدونن  انشالله خدا به پول شما هم برکت میده عزیزم

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
تو خانواده شون فقط شوهر من اینطوریه، مادر شوهر من کل زندگی پدر شوهرم دستشه، خونه به نامشه،  پدر ...

پس چرا به باباش نرفته از باباش یاد نگرفته   شاید به مرور زمان درست بشه

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
عزیزم شما بودی مشکل داشتی برا پول داروهای ناباروری این قدر دارن چرا کمکت نمیکنن

خدا هست عزيزم

سخت ميگذره ولي پولش جور شد

الان هفت ماه معطل جور شدن شرايط براي انتقال هستم

پدرشوهرم دلش ميخواد ما خودمونو خورد كنيم، تو زندگيمون دخالت كنن، جلومون با منت پول بندازه

نه من نه شوهرم طاقت اين لحظه هارو نداريم

تا الان هم ازشون نخواستيم

به بهونه هاي ديگه قرض كرديم ازشون، ولي پس داديم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بعضی مادر شوهرا خیییلی پایه ان واسه پس انداز .همسایمون میگفت به شوهرم میگم با مامانت رفتیم بیرون از ...

مادرشوهر منم اين مدليه بااين تفاوت ك اون طفلك التماسم ميكنه واسه خودت پول پس انداز كن زن بايد هميشه يمقدار دور از چشم شوهرش پول داشته باشه ولي من گوش نميدم يعني كلا هيچيو نميتونم از شوهرم قايم كنم اگر يچيزي بخرم ك ارزش واقعيش ٥٠٠هزارتومنه ولي من خريده باشم ٢هزار تومن فورا بهش ميگم مادرشوهر طفلكم ي حرصي ميخوره 😂😍😍

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
مادر شوهرت کمیابه قدرشو بدون عزیزم .

اره واقعا خيلي خانومه با اينكه همسرم تك فرزنده  😍

ان شاءالله خدا قسمت همه بكنه ازين مادرشوهرا🙏🏻🙏🏻😍😍

اینقدر همه چی گرون شده همون مبلغی که واقعا هست هم بتونم ازش بگیرم هنر کردم،

اشكال نداره عزيزم چند هزار كم تر يا بيشتر

مهم اينه حداقل در حد خيلي كم پول داشته باشي حتي ٥٠هزار تومن

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧