2777
2789
عنوان

چطور از همسرتون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 97 پست

من نظر شخصي و روش زندگي خودم رو مينويسم و موافق و مخالف برام مهم نيست : 

من حتي قبل ازدواج ام هميشه ميگفتم دلم نميخواد براي هر خريد كوچيكي از شوهرم پول بگيرم و دستم بهش دراز باشه ! از بچگي ام اينطوري تربيت شدم كه هر خانوم بايد استقلال مالي داشته باشه كه يه موقع به خاطر وابستگي مالي مجبور نباشه هر رفتار احتمالي از همسرشو تحمل كنه .من از اول ازدواج در كنار دانشگاه هميشه سركار رفتم .واسه خرجاي روزانه و كوچيك از همسرم پول نميگيرم .خودش هر هفته واسم ميريزه .ولي معمولا پولي كه ميده رو واسه ي كادو و بچمون خرج ميكنم .وقتايي ام كه با هم بريم خريد ،خودش حساب ميكنه خريدامو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این دوره های فامیلی شرکت کردم. توی دو تا دوره. هر ماه باید دویست تومن بدم. هفته ای پنجاه شصت تومن ازش میگیرم ولی واقعا بعضی ماه ها که خرج بچه و خونه زیاد میشه  از پول تو جیبیم میدم که دیگه پولم نمیرسه به اون دوره هام. از بابام قرض میگیرم بعد بهش میدم. ولی همش غر میزنم سرش. دیشبم گفتم یه فکری برای پول هفته ایم بکن نمیرسه واقعا . همه چی بستگی به مرد داره که تا چقدر نرم بشن. ولی ممارستم میخواد یه کم باید تلاش کنی 

چرا پس؟؟ منم پدرشوهرم همینه ولی همسرمم همینه واقعا این اخلاق خوبشو از پدرش یاد گرفته.با اینکه شاغلم ...

بس كه مادرشوهرم زير گوش پسراش ميخونه فلاني رو ببينيد خرج زنش نميكنه ، با سياسته

يا دامادشون رو مثال ميزنه كه خرج دخترش نميكنه( حالا خواهرشوهرم اينا فقط پنج شش ميليون تو ماه خورد و خوراكشون هست) 

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
یعنی واقفا بدون اینکه بدونه پولو برای چی میخواین میده بهتون؟خوشبحالت

مسخرم میکنی؟سی چهل تومن چی میشه خرید تواین مملکت🙁

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
خوبه منم بهش گفتم یک ماه داد دیگه نداد

بهش بگو چی شد قولت 

خدا رو شکر برا من تا حقوقش میریزن میاد قسطا اجاره خونه رو بده سریع میریزه بربرام 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
بس كه مادرشوهرم زير گوش پسراش ميخونه فلاني رو ببينيد خرج زنش نميكنه ، با سياسته يا دامادشون رو مثال ...

چقدر درامداتونم ماشالله بالاعه ها    همه 5 6 تومن ماهی پس انداز و 5 6 تومن خوردو خوراکو   دست راستتون روی سر ما   

اها پس مادرشوهرت بده... من خداروشکر خداروشکر پدرشوهر مادرشوهرم یه دونن خیلی هوامو دارن 

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
من چیزی بخوام بخرم به همسرم میگمم...یا برام پول میریزه یا باهم میریم خرید.....تو این وضعیت بد.....از ...

شوهر من در آمد داره یه مدت بعد عروسی چک داشت مراعات میکردم پول ازش نمیگرفتم تو خونه هم مراعات میکردم که مجبور نشه هی خرید کنه،ولی الان دیگه اینطور نیست درآمدش زیاد نیست ولی خوبه خداروشکر بعدش منم توقع های آنچنانی ندارم ازش، در کل سخت پول میده

اولش چطور بهش گفتید که راضی شد؟ 

اولا نقدی ازش میگرفتم ولی بعدها گفتم بریز ب کارتم 

چیز خاصی نگفتم خودش زاحت پول میده انقد ولخرجه من همش جلوی خرج کردناشو باید بگیرم

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
مسخرم میکنی؟سی چهل تومن چی میشه خرید تواین مملکت🙁

نه بابا چه مسخره ای 

آخه شوهرمن هزارتومنم تاندونه برای چی نمیده

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
من هميشه همسرم ٣تومن  نقد تو خونه ميذاره اخر ماه هرچقد از روش كم شده باشه ميذاره روش ك اگر ...

چ مرفه 

شوهرت چیکاره اس 

ک دو تومن پول توجیبی میده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چقدر درامداتونم ماشالله بالاعه ها     همه 5 6 تومن ماهی پس انداز و 5 6 تومن خوردو خوراکو ...

شوهر خواهرشوهرم زرگره

پدرشوهرم مصالح ساختماني داره

فقط بريز و بپاش ميكنن

اونوقت چندرغاز حقوق كارمندي ما به چشمشون مياد

شوهرم شش ماه بعدازظهر ميره پيش باباش، كه كمك خرجمون شه!!! يه هزاري بهش نداده  

ديگه نميگه بچم حتما نياز داشته كه خسته و كوفته از اون كار مياد مغازه واميسته

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بعضی مادر شوهرا خیییلی پایه ان واسه پس انداز .همسایمون میگفت به شوهرم میگم با مامانت رفتیم بیرون از یه چیزی خوشم اومد از مامانت پول قرض کردم خریدم برو پولش و بده شوهرشم میبرد پول و میداد به مانانش،مامانش میاورد پول و میداد به عروسش

شوهر خواهرشوهرم زرگره پدرشوهرم مصالح ساختماني داره فقط بريز و بپاش ميكنن اونوقت چندرغاز حقوق كارم ...

عزیزم شما بودی مشکل داشتی برا پول داروهای ناباروری

این قدر دارن چرا کمکت نمیکنن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست