2777
2789
عنوان

چطور از همسرتون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5932 بازدید | 97 پست
منطقشون اینه که کار خونه درمقابل کاری که اونابیرون میکنن چیزی نیس  آخه همه چیزم زورکی نمیشه هم ...

واقعا نمیدونم چی بگم حق باشماست اما نمیفهمم چطور میشه مردی عاشق زنش باشه اما باهاش حساب کتاب داشته باشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیدونم چی بگم حق باشماست اما نمیفهمم چطور میشه مردی عاشق زنش باشه اما باهاش حساب کتاب داشته ب ...

اینها با هم تناقض نداره 

همسر من هم عاشقمه اما حسابگره

این میتونه به علل مختلفی باشه:

1-اخلاق خانوادگی همسر -مثلا شبیه خواهر برادر و یا پدرشون تا حدودی حسابگر و یا خسیس باشند

2-خانواده این طور نسیت ولی ذاتا اینجوری اند -مثل کسی که خیلی ولخرجه یا خسیسه

3-دارن جایی برای زندگی مشترک تون پس انداز و یا سرمایه گذاری میکنند

4- حقوقشون کفاف زندگی را نمیده و به سختی پول اجاره وام و خوراک منزل را میرسونند  و هزینه برای همسر میشه الویت آخر

5-ذات مردانه هم برای حفظ اقتدارش مایل نیست درآمدش را بگه

6-بعضی مردها هم از خرج زیاد همسر میترسند خخخخ

شنیدین آقایون میگن ،اگر تو یه کارت 100 هزار تومان باشه یا 100 میلیون ،خانوما میرن کارت را ک روزه خالی میکنند

مسلما نمیشه یک نسخه را برا همه پیچید،اول باید دید در چه شرایطی هستید

مثلا خانومهایی که همسر کارمند دارند،راحت ترررر  هستند و از موجودی حساب خبر دارند،ولی خانومهایی که همسر شغل آزاد دارند،سخت ترشونه ،چون از میزان دارمد و موجودی حساب خبر ندارند .

اگر دوران عقد یا اوایل عروسی هستید عالیه میشه خیلی چیزها را تغییر داد راحت رت.اگر چند ساله ازدواج کردید با صبوری میشه تغییر  بدید همسرتون را.

من خودم را دوست دارم  
سلام خانومی چندسالته؟ چنندوقته ازدواج کردی ؟ عقدی یا عروسی؟ شغل همسرت آزاده یا دولتی؟ از میزان ...

سلام تغریبا یک ساله ازدواج کردم شغل همسرم آزاده ولی درآمد شو نمیدونم چقدره  بهم نمیگه

ببخشید نمیخواستم پز بدم ناراحتت کنم روش پول گرفتن رو پرسیدی گفتم. به نظرم با همسرت صحبت کن بگو حس بد ...

خواهش میکنم ناراحت نشدم عزیزم، ممنون از راهنمایتون