2777
2789
عنوان

چطور از همسرتون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5934 بازدید | 97 پست
با امضات خییییییلی حال کردم ✋

خوشحالم دوس داشتی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من:۴۰پول بده آقای همسر: ۴۰تومان😯😖میخای چیکار؟؟ من:چیکارداری؟؟توبایدخرج من کنی خرج من نکنی خرج کی ...

وای واسه من مرحله دوم چند بار تکرار میشه بعضی موقع ها موفق میشم بعضی موقع ها هم شکست میخورم😂😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی موفق باشی☺️

ممنون عزیزم امیدوارم تو هم بتونی شوهرتو نرم کنی هرماه ماهیانه بهت بده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
پدرشوهر من كل زندگيش به نام زنشه هرماه مادرشوهرم پنج شش ميليون فقط پس انداز داره از ي جنس پارچه، ك ...

پدر شوهر منم همه زندگیش دست مادر شوهرمه، نمیدونم چرا شوهر من بهش نکشید

میدونستی وظیفه مرده ک زن بخاطر کار در خونه و بارداری و بچه داری باید بهش پول بده همون نفقه است و حق ...

من میدونم، همه خانوما میدونن ولی بعضی اقایون به روی خودشون نمیارن 

خدا هست عزيزم سخت ميگذره ولي پولش جور شد الان هفت ماه معطل جور شدن شرايط براي انتقال هستم پدرشوهر ...

پول با منت ک ب درد نمیخوره 

آن شالله ب زودی  شرایط فراهم بشه و باردار بشی😍

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
پول با منت ک ب درد نمیخوره  آن شالله ب زودی  شرایط فراهم بشه و باردار بشی😍

ان شاالله

برام دعا كن  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من نظر شخصي و روش زندگي خودم رو مينويسم و موافق و مخالف برام مهم نيست :  من حتي قبل ازدواج ام ...

عزیزم منم تا وقتی خونه بابام بودم همین بود اصلا به پدرم نمیگفتم پول بده همیشه پول تو جیبی بهم میداد یا مامانم میرفت کیف پولمو نگاه می‌کرد میدی توش پول نیست میزاشت توش دوست نداشتم هیچ وقت بگم، به همسرم هم گفتم دوس ندارم واسه خرید هر چیزی بهت بگم بهم پول بده... ولی اینقدر پول نمیده تا بهش بگی تازه میگم آیا بده آیا نده... 

من یک روش خوب بلدم...

منم اوایل بلد نبودم شاغلم بودم ,دیگع هیچی نمیگفتم....نرم افزار آپ نصب کردم برای قبضهای خونه رو پرداخت کنم بعد مشخصات کارت همسرم رو دادم... یکبار گفتم من پول میخوام از آپ بردارم ؟ گفت اره... هیچی دیگه هر وقت لازم باشه به اندازه انتقال میدم.... من دوست نداستم هی بگم پول بده...این روش خوبی بود

خدا حفظشون کنه واستون قدر این کارشو بدون

ببخشید نمیخواستم پز بدم ناراحتت کنم روش پول گرفتن رو پرسیدی گفتم. به نظرم با همسرت صحبت کن بگو حس بدی داری که همیشه دستت خالیه و حتی نمیتونی یه کادو براش بگیری بدون اینکه اون بفهمه. ولی آروم صحبت کن و فقط از حس خودت حرف بزن. سرزنش نکن که بهم پول نمیدی و اینا. بعد آخرش بگو اگر میشه هر جقدر برات مقدوره ماهیانه برام تعیین کن که منم بعضی خرجام رو خودم انجام بدم. انشالله قبول کنه. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

من اولای ازدواج کارتشو بھم دادہ بود اما چون خرج میکردم اس میرف براش دیگہ گفتم بریزہ ب کارت خودم خرجای خونہ کامل با خودشہ من برا خرجای خودم 300 میگیرم دیگہ با چیزی کارندارم البتہ دارم رو مخش کار میکنم ک ھمہ چی گرون شدہ نمیرسونم بکنش 500 اخہ اولش 500 بود سریہ دعوا لج کرد کمش کرد

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
من:۴۰پول بده آقای همسر: ۴۰تومان😯😖میخای چیکار؟؟ من:چیکارداری؟؟توبایدخرج من کنی خرج من نکنی خرج کی ...

خدا خیرت بده چقد خندیدم

برای سلامتی بچه هام یه صلوات مهمونم کنید دوستان براتون دعا میکنم