2777
2789
عنوان

حاملگی سوم اصلا باورم نمیشه کی بزرگ شدیم که بچه سومم تو راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 10747 بازدید | 286 پست
چقدر تو منیمنم نزدیک 36سالمهسه تا پسر دارمچهارمیم هم تو راهه به امید خداالبته نمیدونم چیهان شاالله ب ...

سلام همزاد

منم هنوز نمیدونم چیه از حالاتم میگم احتمالا اینم پسره

چند هفته ای؟

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی بگو من چیکار کنم بچه سومم باردارم بارداری دوممهدوقلو دختر دارم اینم دخترهدیروز فهمیدم دخترهمی‌دو ...

همین دخترات بزرگ میشن عروس میشن ۳تا دختر شوهر میدی ۳تا پسر خوب گیرت میاد مثل خواهرشوهر من ۴تا دختر داره بنده خدا طعنه و حرف مخصوصا از مادر خودش بسیار شنید الان داماداش رو هرکی میبینه فکر میکنه پسراشن قرار نیست که همه مثل هم باشن خیلیام هستن دختر ندارن ان شاالله اینو بسلامتی به دنیا بیاری بعدا اگه شرایطشو داشتی و باز خواستی بیاری برو زیر نظر پزشک که تموم سعیتو برای پسر دار شدن کرده باشی داد که چه بهتر نداد هم باز لابد خود خدا میدونه بهتره هرکیم هر حرفی زد بگو لابد خدا صلاح ندید اگه دیدی تو کار خداهم عیب میذارن به حال خودشون رهاشون کن و بذار بگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا چرا اون موقع طعنه میزدن؟چی شد منم هر دو جنسیت رو خدا بهم میداد آخه

باور کن میزدن

اصلا برات مهم نباشه

بچه هاتو بسپار به خدا و به حرف بقیه اهمیت نده تا راحت باشی

چون این چیزی نیست که به خواست و اراده تو باشه

هر چی اون بالایی بخواد همون میشه

خودم سعی میکنم حرف مردم واسم مهم نباشه ولی آخه سه تا دختر😭دیروز موقع سونو گریه ام گرفته بود گفت دخت ...

شاید خدا میخواد با همین دخترا به اوج برسونتت طوری موفق بشن که باعث افتخارت بشن بزار من یه چی برات تعریف کنم   

دایی من یه پسر داشت و دوتا دختر پسر تاج سر بود و دخترای بیچاره حتی درست صدا نمی‌کرد بابا الان همون پسر شده برای جونش همه دارایی که داییم داشت زد به اسمش گفت منو کنار خودش نگه می‌دارد نور چشمم همه رو بالا کشید گفت جوابی نشنیدم هیچی بهت الان همون دخترا دلسوزشن ولی پسر عین خیالش نیست همیشه به خدا گفتم اگه پسر میخواد مثل این پسر داییم بلای جون آدم بشه همون‌ خدا پسر نده بهتره 

شکر خدا کن از خدا بخواه سالم باشند بچه هات و عاقبت بخیر

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم سعی میکنم حرف مردم واسم مهم نباشه ولی آخه سه تا دختر😭دیروز موقع سونو گریه ام گرفته بود گفت دخت ...

اصلا دختر پسر نداره جامعه ب هر کس ک بچه میاره ی جور فشار میاره شما رو با دختر آوردن من با پسر آوردن

الان چهارمی تو راه دارم همش برنامه ریزی میکنم تو بیمارستان و.. کسی حرف زشتی زد چی بگم چطور صبوری کنم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه والا چرا اون موقع طعنه میزدن؟چی شد منم هر دو جنسیت رو خدا بهم میداد آخه

میدونم درکت میکنم هرکسی دلش میخواد از هر دو جنسیت داشته باشه ولی دست خودمون نیست خواست خداست تو هم سعی کن ناراحت نشی با حرف آدمای زبون تلخ که همه جا هستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابجی از در دوستی وارد شد با دخترت بگو اگه تو کوتاه بیایید هوای داداشی داشته باشی به من کمک کردی ببین ...

دخترم حس دلسوری و مسولیت نداره.تو عالم بچگیه.پسرم خیلب شیطونه ولی دلسورتره

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دخترم حس دلسوری و مسولیت نداره.تو عالم بچگیه.پسرم خیلب شیطونه ولی دلسورتره

میکم زایمانت طبیعی سزارین

برای زایمان مادرت میاد یا میری خونه مادرت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کمکت کنه عزیزم کاش نزدیک هم بودیم

😫بخدا از بی کسی چند روز ذنبال ی خدماتی هستم ک هفته ای ی بار بیاد نرخ بالا میدن یا بدونن ریخت و پاش داری بهونه میکنن نمیان.یا ب سختی پیدا می کنم بعد یهوی از اومدن پشیمون میشن اصلا ی حال عجیبی کسی کمک من نمیاد .هرکی هم اومد سریع دوس داره بره

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

😫بخدا از بی کسی چند روز ذنبال ی خدماتی هستم ک هفته ای ی بار بیاد نرخ بالا میدن یا بدونن ریخت و پاش ...

خواهر مادرت شهر دیگن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40