2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 98 پست
حتی اگه خودشو میزنه ب اون راه باهاش صحبت کن و توضیح بده ک خیلی ناراحت و دل گرفته ای اینطوری میتونه ...

دعوامون میشه باز میدونم ولی باشه میگم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمه شکستن روز عاشورا حرامه.گناه داره ..دوما خودت دعوا راه انداختی عزیزم.

عزیزم نه حرامه نه گناه داره.من خودم ادم مذهبی هستم به نسبت ولی حرفی که شما فرمودید فقط مربوط میشه به حرمت نگه داشتن که بخاطر اینکه تخمه شکستن یکی از تفریحات محسوب میشه تو دورهمی ها،واسه همین میگن بهتره که این دوروز رو حرمت نگه داریم تخمه نخوریم نه اینکه حلال خدارو حروم کنیم 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
دعوامون میشه باز میدونم ولی باشه میگم

نه عزیزم همین الان نگو ک تازه باهم بحث کردین هر وقت جفتتون آروم بودین باهاش صحبت کن 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

مرد زندانی کنی بدتر ازن دور میشه متاسفانه  زندگی کردن کسی یاد ما نداده تو مرد من زن باهات اینجور حرف بزن می رم جایی نیای اخم وتخم کنی دلت گرفته نمی گی انتظار داری بدونم یه روز یه ماه یه سال بعدش برو بابای تو خیابون هزار جور آدم منتظرن الان طلاق چرا زیاده؟یکم زندگی کردن یادبگیرین وگرنه اخم وتخم واز بین بردن زندگی رو.همه انگار خوب بلدن...

الان چکار کنم؟

الان الکی خودتو تو اتاق حبس نکن برو تو هم ی چی از یخچال بردار بخور و اگه میتونی هم برو بشین تلویزیون تماشاکن ولی ی کم سر و سنگین باش 

اگه خودش حرف زد و گفت چرا دلخوری خیلی آروم باهاش صحبت کن و بگو مشکلتو

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
الان چکار کنم؟

الان برو بوسش کن،بگو عزیزم خیلی بهت افتخار میکنم،خیلی دوستت دارم😂

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
مرد زندانی کنی بدتر ازن دور میشه متاسفانه  زندگی کردن کسی یاد ما نداده تو مرد من زن باهات اینجو ...

چرا همش زنا الان دوماهه یه خواب شب راحت نداشتم قربون صدقه رفتن و رابطمم به جاش بوده که شوهرم ازم دور نباشه اونوقت هر تعطیلی همین اوضاع رو داریم تاکی؟ منم آدمم 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته