2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 98 پست
به خدا باخون دل پول جمع میکنم بعد میبینم نیاز داره دلم نمیاد بهش ندم بعدش باید کلی دعوا کنم تا پس بد ...

پدر و مادر منم دقیقا همینجوری بودن😂😂

دیگه بهش پول نده،وقتی نیاز داشت بهش بگو خوش حساب نیستی،اعتبارتو پیشم از دست دادی،عمرا دیگه بهت پول بدم

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم همش با شوهرم می رم نشده تنهابره خودشم دوس داره بدون من دیگه نمیره  الا بعد 8سال عادت کرده ...

منم همیشه باهاش میرفتم تاقبل از نی نی الان خودش شرایطو میبینه اما براش مهم نیست

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
خخخ کارمندی؟ 

نه پول تو جیبی و قرعه کشی و پس اندازو دارم میگم با خون دل😂

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
منم عصر پاي سريال ١ كيلو تخمه خوردم.لاصلا هم گناه نيست.مگه مشروبه!!!

مشروب نیست ولی اسرا رو که میبردن ب شام جماعت نادان تخمه میشکستن و زیر پای اسرا میربختن که زخمیشون کنن..ازون ب بعد تخمه شکستن روز عاشورا کراهت داره

نه سر ناسازگاری داری عزیزم وظیفه چیه هر کاری میکنید واسه زندگیتونه از رو علاقه باید باشه شیطون لعنت ...

سفیر صلح شدی تواما،خب دعوا نکنه بازم میخواد پی خوش گذرونیش

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.

همش تقصیر خانوادشه تازه مامانشم کلی متلک بارم کرد که نرفتم😐

خودم شنیدم با گوشای خودم مامانش به برادرش میگفت قهر کرد بزن به شوخی کار خودتو بکن آخه جاریمم با همش رفتم روستاشون مشکل داره

دلت گرفته بشین پیشش بگو دلم گرفته باهاش مهربون باش ببین چی میگه برید باهم حرف بزنید علم غیب داره دلت ...

آفرین دقیقا این مشکل آقایونه ک نمیتونن زبان بدنو بفهمن و از حرکات خانوما سر درنمیارن برای همینه ک میگن خانوما پیچیده هستن

ولی خانوما خیلی راحت از حرکات و زبان بدن متوجه رفتار و احساسات دیگران میشن برای همینه ما سریع میفهمیم کسی ناراحته عصبانیه خوشحاله حتی از نگاه میتوجه میشیم ک ی نفر چه حسی درونش داره

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
آفرین دقیقا این مشکل آقایونه ک نمیتونن زبان بدنو بفهمن و از حرکات خانوما سر درنمیارن برای همینه ک می ...

بخدا میدونه از چی ناراحتم خر که نیست

باهم حرف بزنید شما توجه بیشتری نیاز داری وگرنه افسرده میشی باید بدونه رفتارش اول به ضرر خودشه

چی بگم الان بهش وقتی حتی گریمم براش مهم نبود

بخدا میدونه از چی ناراحتم خر که نیست

حتی اگه خودشو میزنه ب اون راه باهاش صحبت کن و توضیح بده ک خیلی ناراحت و دل گرفته ای

اینطوری میتونه بروی خودش نیازه و بگه بمن رک و راست نگفتی مشکلت چیه 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

استارتر به این فکر کن رفته روستا پیش مادر و پدرش ،خوش نمیگذره که،اگر هم میرفتی خسته میشدی با بچه کوچیک بهت بد می گذشت،باید سعی کنی به خودت بد نگذره فقط راحتی خودت و بچه رو در نظر بگیر ،اونو ولش کن،مثل مردا که به فکر خودشونن،زرنگ باش دختر،اصلا ارزش نداره اعصابت رو خورد کنی