2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2967 بازدید | 98 پست
الان برو بوسش کن،بگو عزیزم خیلی بهت افتخار میکنم،خیلی دوستت دارم😂

آره میگم ببخشید عزیزم میخوای کلا برو پیس فک و فامیلت گاهی یه سری هم به ما بزن 

دستشم ببوسم😂😂😂

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
خب پس این به بای بای داره نزدیک میشه فقط مشاوره به حرف اینا گوش نده زندگی کردن بلد بودیم هر روز &nbs ...

زندگی کردن با برده بودن فرق داره اگه برا این چیزا میخواد طلاق بگیره بره به درک 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه 2ماه و نیمه دارم شوهرم شبا اصلا بیدار نمیمونه کمک کنه بیدارم باشه کمک نمیکنه.. بچمم تا 7 صبح بیداره😐😒 یه چیز دیگه هم اینکه خانوما بعد از زایمان حساس تر میشن و عصبی مثل الان من.. خیلی به شوهرم غر میزنم درصورتی که قبلا اینجوری نبودم... تحمل کن تموم میشه

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

مردا تنها جایی میرن مخصوصا پیش خونوادشون همینن شوهر همه اینجوری مخصوصا بعد چن بار که عادی میشه میگه همچین بدم نسبتا معذرت البته بی سر خر اونم ناراحته نرفتی کلی اونجا متلک بارون شده....اینجام شما لطف کردی دیگه الان میزنه بیرون منش هوابخوره

قهر باشم همینجوری؟

بهترین راه اینه،انگار نه انگار ،اصلا اصلا برات مهم نباشه،رفت که رفت،نرفته جای بدی که،زندگی معمولی خودت رو بکن،اینجوری دیگه حس پیروزی هم نداره،حس نمی کنه تو میخوای روش ریاست کنی،دستش نقطه ضعف نمیدی،حرص هم نمی خوری مریض بشی،ببین نه دعوا نه قهر،نه توضیح بده ناراحتی،هیچکدوم جواب نمیده،من اینا رو از مشاور یاد گرفتم 

آره میگم ببخشید عزیزم میخوای کلا برو پیس فک و فامیلت گاهی یه سری هم به ما بزن  دستشم ببوسم😂😂 ...

دقیقا همین کارو کن،قشنگ شرمنده میشه😆خودش عذرخواهی میکنه

ولی در کل باید تو خونه بهش خوش بگذره تا خیلی مهمونی نره.یه کار کن بهش خوش بگذره،خیلی با قهر نمیشه مردو نگه داشت تو مشت

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
تخمه شکستن روز عاشورا حرامه.گناه داره ..دوما خودت دعوا راه انداختی عزیزم.

بحث حرام‌بودنش نیست . بحثه حرمت نگه داشتنشه.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
میدونم هنوزم دعوام میاد روز عاشورا حتی عقد کردنم اشکال نداره این که تخمست

حرام نیست. ولی باید حرمت اینروز نگه داشته بشه. مگه میشه کسی ختم عزیزانش تخمه بشکنه؟ امام‌حسین (ع) که جای خود دارد.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی