2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2967 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با روش بدی بهش گفتی !منم اوایل اینجوری حرف زدم نه تنها منتمو نمیکشید !تازه من باید میرفتم عذرخ ...

نمیخواستم گریه کنم یهو بغضم ترکید آخه دست پیشم گرفته

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
تو شوهرت با بچه دوماهت دوشب تنهات بزاره بره پیش فامیلاش ازش استقبال گرم میکنی؟ خدایی ناراحت باشی از ...

شوهر منم بخاطر همین مراسما رفته روستاشون من خونه مامانمم توهم میرفتی منمه اصلا ناراحت نمیشم 

تخمه شکستن روز عاشورا حرامه.گناه داره ..دوما خودت دعوا راه انداختی عزیزم.

میدونم هنوزم دعوام میاد

روز عاشورا حتی عقد کردنم اشکال نداره این که تخمست

پرروان میدونی پررووووو

به خدا باخون دل پول جمع میکنم بعد میبینم نیاز داره دلم نمیاد بهش ندم بعدش باید کلی دعوا کنم تا پس بده شبا هم بهش بی محلی میکنم میگه این مسائل رو باهم قاطی نکن😂

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

خب حالا دگ کاریه که شده و اشتباهیه ک کردی دیگه بهش فکر نکن

حالا کاری که باید بکنی اینه:کم کم جو رو اروم کن اصن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده,به خودت برس دیگه کشش نده باهاش هم عادی رفتار کن.بعد که اوضاع اروم شد حواست باشه که ازین ببعد خودت بفکر خودت باشی اگر اون میزاره توهم برو دنبال کار خودت.یه وقتایی بچه رو بزار پیشش برو بیرون واسه خودت یا هرکاری که بفهمه بچه مال اونم هست

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من دوتا دارم همه بچه داریم بچه دو ساعت نه یه ساعت یه بار سیر شیرش بده یکم تو بغل کن یکم باباش پیش فا ...

همین اینقد همه کارارو خودم کردم شده وظیفم

خب حالا دگ کاریه که شده و اشتباهیه ک کردی دیگه بهش فکر نکن حالا کاری که باید بکنی اینه:کم کم جو رو ...

مشکل اینه من هنوز دلم پره ! هنوز دعوام میاد