2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 98 پست
همین الان بچه رو ببر بده بقلش،بگو اینو یکم نگه دار،فقط بچه من نیست که

حالا بره یه دعوای دیگه راه بندازه

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم داشتم مجسم میکردم  نمیخوره بهم روضه و تخمه

اصلا اونقدرا اعتقادات مذهبیش قوی نیست میخواد بگه یعنی برا امام حسین رفته روستاشون و...

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

هیچ مشکلی با دعوا حل نشده

میدونم خیلی خسته میشی و اینکه تو خونه هستی هم خیلی اعصابتو بهم میریزه منم مثل خودتم دو شب ک تو خونه باشم میپرم ب شوهرم

ولی سعی کن بشینی باهاش صحبت کنی بگو ک منم نیاز دارم ب تفریح و معاشرت بگو ک ب کمکش نیاز داری بالاخره اونم پدر بچه اس

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

بیکاریا چیکارش داری هر جا میره باهاش برو ممیزی نمیشه زندانی باشه که شوهرت رو ول نکن پاشو جمع کن خودت رو از بس فکر میکنید توهم میزنید گند میزنید به زندگی آروم باش هیچ حس بدی بهش نداری به خودت تلقین نکن

ببین عزیزم شاید ازنظر ما خانوما مهم نباشه اما زمانی که همسرت ازدر خونه میاد تو نوع استقبال شما کل ات ...

تو شوهرت با بچه دوماهت دوشب تنهات بزاره بره پیش فامیلاش ازش استقبال گرم میکنی؟ خدایی ناراحت باشی از طرف میری استقبالش

با اجازه ی استاتر منم دعوام شد باهاش پول بهش قرض میدم پس نمیده چیکار کنم

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
حالا بره یه دعوای دیگه راه بندازه

آخه تو تاپیک قبل به نتیجه رسیدیم که فقط با دعوا این مشکل حل میشه  

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
بیکاریا چیکارش داری هر جا میره باهاش برو ممیزی نمیشه زندانی باشه که شوهرت رو ول نکن پاشو جمع کن خودت ...

با بچه دوماهه که همش میخواد شیر خودمو بخوره چجوری برم؟ هربار رفتم ده برابر اعصابم خورد شد بچمم اذیت شد

عزیزم با روش بدی بهش گفتی !منم اوایل اینجوری حرف زدم نه تنها منتمو نمیکشید !تازه من باید میرفتم عذرخواهی !اما الان شدم ی خانم با سیاست !وقتی ک بهش رسیدم شام خوب .پذیرایی خوب .قربون صدقه .... .بعد میشنم کنارش و با ناراحتی از مشکلاتم میگم و منتظر دلجویی و گدایی محبت نمیشینم .فقط میگم لطفا ی ذره بیشتر درکم کن من الان از همیشه حساس ترم ....در ضمن گریتو بذار واسه وقتی ک واقعا لازمه !!

تخمه شکستن روز عاشورا حرامه.گناه داره ..دوما خودت دعوا راه انداختی عزیزم.

واااا

بی خیال دیگه ب گناها سلیقه ای چیزی اضافه نکنین

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...