2777
2789
عنوان

با مادر حسودم چیکار کنم بخدا خسته شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 96 پست
اخه تا ۸سال فقط باید درس بخونم نمیتونم‌شاغل شم.کوچیک نمیکنم الانم که اینارو گفتم حس بد دارمبخدا اما ...

عزيزم يه كار كوچيك و نيمه وقت پيداكن

در حدي كه يه مانتو و كيف بتوني بخري

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی لباس کهنه تو خونه نگه میداری که بابات فکر کنه زیاد لباس داری؟ رو یکیش سفید کننده بریز.یکیشو ...

عزیزم خیلیا ایتو گفتن و خودمم به ذهنم رسیده بود و میخام اینکارو کنم اما باز فایده نداره میهاد بگه کلی داشت دیگه زفت خراب کرد و حالا ازاین راه مخ بابامو میزنه. شالم انقددد خراب شده میگه اصلاهم خراب نیست اینو سرکن چشه مگهه عالیه بخدا

ارهه همونکارو میخام بکنم اما بازم میدونم که زبونش کوتاه نمیشه اینبار میگه انداخته دور و بهترین شالا ...

تهديد كن بزن به در كولي بازي😐

بگو ميرم بقيه برام خرج كنن ادم زياده 

ولي جلو مامانت فقط بگو بابات احتمالا ميزنه تو دهنت 

بعدهم جلو بابات گفت بگو دروغ ميگه ميخاد منو بده كنه😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ب خاله و عمت بگو باهاشون حرف بزنه. غذا نخور بگو دندونم درد میکنه. یکارایی ک بفهمن یخورده ک دختر جوون خرجـ داره

تا مادرم بـ ڪام من از تربتــ تو ریختــ دیوانه ے تـو بودم و دیوانـه تـر شدم❤
چرا هشت سال؟ با بابات ك منطقي تره جدا صحبت كن عزيزم ب هرحال يكي بايد دركت كنه يا ب كسي ك حرفشو قبو ...

اخه الان رشته ای قبول شدم بازار کارش خوب نیس و میخام دوسال اینا بخونم برم کنکور تحربی این خودش میشه چهارسال.چهارسابم رشته ای که دراومدمو بخونم میشه  روهم۸سال

اخه پیش بقیه غرور دارم نمیتونم خیلی بدمیشه

فامیلامونم یجورین اخه...

بعدم انقد جلوشون نشسته گفته بی نهایت خرید میکنه یاسمن اوناهم افتاده دهنشون خیلیاشون میگن ارهه یاسمن یه عالمه خرید میکنه و اینا.البته جلوی مامان و بابام میگنا

موقع غذا خوردن که باباتم خونه باشه یه لقمه بخور بعد پاشو بگو درد دندونم نمیزاره چیزی بخورم، متاسفانه ...

اخه بدبختی اینه نمیتونم انقد ضایه بازی درمیارم که لو میره

منم تومجردیم غرورم نمیذاشت با داد وفریاد ازشون چیزی بخوام وضع مالیشون خیلی خوب نبود ولی مامانم نسبت به رخت ولباس یکم بی خیال بود همیشه ازاینکه لباس درستی نداشتم جلوی دیگران خجالت میکشیدم واعتمادبنفس نداشتم. ولی خواهرم با دادوگریه چیزی که میخواست میگرفت وکارشو راه مینداخت شمام یا با دادوبیداد بگیر یا با بابات صحبت کن هرماه مبلغی رو بهت بدن بگو منم دانشجوهستم وخرج مخارج دارم

درك نكردم مامانتون رو  اما ي عده رو ديدم ميگن ما پول ب پارچه نميديم😐 حالا انگار لباس بخره لب ...

خودمم درکش نمیکنم بخدا نامادری این رفتارو نداره.دقیقااا.نه یه برادر بزرگتر دارم

چقدعجیب من یکی ارفامیلامون همیشه این جملش توذهنمه میگفت من حس خوبی بهم دست میده هرچی دخترم میخادواسش ...

نمیدونی با چه ناراحتی دارم مینویسم ایتارو که.اصلا حداازبخث لباس بهدا دلم شکسته از این کاراش.دقیقااا بهدا منم دختردارشم اصلا دختر نه بچه دار شم بهترینارو درخدت انم براش فراهم میکنم بچه خوشحال شه انگار ادم خودش خوشحاله دقیقا دختر که دیگه باید بیشتر برسی بهش بابا این به ارایشگاه رفتنمم دخالت میککه باید وایسم صورتم پر مو شه حتما بعد برم وگرنه دعواس اصلا نمیدونم چیکار کنم نمیخام دیگه مثل قبل سکوت کنم و هیچی نخرم یه چیزیم بعدسال ها یا ماه ها خریدم اونم باز با دعوا باشه.اگه دعواست خب بزلر هرچی میخامو بخرم حداقل اما نمیدونم چجوری جلوشون وایسم.سر خرید یه لاک ابرونو برد مغازه داره هم اشتا بود انقد اونجا گفت هزارتا لاک داره و واسه چی بخره و... که ازخجالت مردم.و من تواین ۶سال ۳تا لاک خریده بودم کلا.هرچقد خانومه باهاش حرف زد انگار نه انگار.ازخجالتم دیگه اون مغازه نرقتم اصلا.بعضیا میگن بگو کسی باهاش حرف بزنه ازفامیل اما میدونم سرش نمیره باز چیزی

هر موقع ازشون پول گرفتی پس انداز کن بعد برو ی شالی یا مانتویی بگیر

اوف الان که دانشگاه دراومدم دیگه عمرا بزارن پس اندازی بکنم.اوناییم که قبلا داشتم چندصدتونن توحسایم چتدسال پیش ریخت تو حساب خودش بابام هرچقدم گفتم بده نمیده