2777
2789
عنوان

با مادر حسودم چیکار کنم بخدا خسته شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 96 پست
چقدر مامانت درکش پایینه دخترشی والله ظاهرولباس دختربه این سن از شکم سیر واجبتره

همینو بگو بخدا ازدستش دارم گریه میکنم میدونم مادرمه و نباید اینطور بگم اما انقد افریطه ست که حرفاشو طوری میگه بابامم حرفشو باور میکنه نمیسه بهم راهکار بدین بیشتر برای راهکار گرفتن گفتم تا دردو دل

برای چی لباس کهنه تو خونه نگه میداری که بابات فکر کنه زیاد لباس داری؟

رو یکیش سفید کننده بریز.یکیشو پاره کن یواشکی. یکیشو بسوزون.یکیشو روغن خورش بریز بذار لک بشه تا مجبور بشن بخرن.

عاشق خدام...عاشق حضرت زهرام...عاشق پسرامم... آبیِ استقلالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه برا شغل باید ۸سال بخونم خیلی سختمه تااون موقع ابروم پیش کسی که دوسش دارم میره بقیه که دیگه میدون ...

چرا هشت سال؟

با بابات ك منطقي تره جدا صحبت كن عزيزم ب هرحال يكي بايد دركت كنه

يا ب كسي ك حرفشو قبول دارن بگوباهاشون حرف بزنه

درك نكردم مامانتون رو 

اما ي عده رو ديدم ميگن ما پول ب پارچه نميديم😐

حالا انگار لباس بخره لباسه در ميره خب خود ادم ميپوشه 

ي دونه بچه اي؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
مردمم فک میکنن بابام نمیخره اما نمیدونن مامانم نمیزاره و موش میدوئونه فقط میسپارمش بخدا نمیبخشمش هی ...

چقدعجیب من یکی ارفامیلامون همیشه این جملش توذهنمه میگفت من حس خوبی بهم دست میده هرچی دخترم میخادواسش فراهم بکنم دخترشم چه لباسایی همه مارک چقدرزیادبگم وضع مالی توپ هم نبودنامنتهامیگفت من ذوق میکنم بچمومیتونم خوشحال کنم 

واقعاچه دنیای بدیه یکی اونطوری یکی مثل شمادرحسرت چیزواجب 

به سرو لباس دختربایدببشتررسیدبنظرمن 

وخدایی که بشدت کافیست
اخه برا شغل باید ۸سال بخونم خیلی سختمه تااون موقع ابروم پیش کسی که دوسش دارم میره بقیه که دیگه میدون ...

با ديپلم هم ميتوني يه شغل نيمه وقت پيدا كني

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
حسود نيس عزيزم خسيسه  اگر وضع ماليتون واقعا خوبه بايد يه كارايي بكني  چه ميدونم به بزرگت ...

ببین فقط پولو تو راه شکم و غذا و اینا خرج میکنه یه لباس نمیگیره بپوشه.اخه نمیشه پیش فامیل غرور دارم نمیتونم اینجوری بگم اصلا

چه محجوب،. دو تا جیغ و فریاد راه بنداز، مسخره بازیا چیه، برو بگو شال میخوام اگه گفت اینا بردار همونجا قیچیشون کن بگو مال ده سال پیشه لازمشون ندارم جوراباتم بنداز دور، مانتو رو هم بعد دو ماه پاره کن، بگو یا پاره میپوشم یا میخری، کفشتم سوراخ کن، بگو این مدلی میام تو در و همسایه، 

مطمءنی مامان خودته؟؟؟ ابجی وداداش نداری بزرگترباونابگی  

یه داداش دارم اونم اصلا درک نمیکنه بخدا دارم گریه میکنم ازدستش از دیروزم سرخرید و دکتر توخونه دعواس بیا و ببین .دقیقااا بخدا مادرای مردمو میبینم میگم من حتما سرراهیم

تک بچه ای؟من دوسال و نیم ت عقدم مامان منم همینطور البته خیلی بخودش میرسه انگار دختر ۱۴ سالس باور کن لاک میزنه ناخن میزاره بغضی وقتا خجالت میکشم جلو خانواده شوهرم ب اندازه لباس میخره و هروز ی شال و مانتو ب من ک میرسه میگ پول ندارم میگم فلان چیزو میخام میگ ندارم بعد چن وقت میبینی برا خودش ی عالمه چیزی خریده داره ها الکی میگه متم از اول چون حساب کارن ب مامانم بوده از بابام هیچ موقع پول نگرفتم ت وقتی مجرد بودم بهتر  بود از وقتی ازدواج کردم اینجوری شده عوض ب من برسه ت عقدم تو چشمم ب خودش میرسه دختر عمم وت وقت پیش عقد کرده ی لباسا میپوشه ک آدم وقتی میبینتش کیف میکننه عوض ب من برسه خودش اون تیپارو میزنه واقعا دیونه شدم